Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem az orvos kollégá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem az orvos kollégámba. Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Jelenleg negyed éves orvostan hallgató vagyok. Körzeti orvoshoz kellett mennünk a gyakorlati időnk letoltesere. Egy nagyon kedves dr úrhoz kerültem. Ő közel 60 éves én 22. Úgy vettem észre hogy tetszem neki,láttam hogy hosszasan néz engem, amikor kettesben maradtunk megdicsert hogy csinos vagyok, érdeklődött hogy van e kapcsolatom. Kitert arra is hogy milyen fiúk jönnek be nekem. Ő házas, de bevallom megdobogtatta a szívemet. Lehet hogy csak én gondolok többet a dologba? Nektek mi a velemenyetek?

2021. okt. 31. 19:34
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
100%

50

tévedés, még messze nem a kollégája!

egyelőre egyetemista (de lehet, h. nem, mert csak kamu), és az orvos oktató praxist visz, amiben értékeli a nála gyakorlatukat töltő hallgatókat.

tehát ez egyelőre (külső) oktató-hallgató reláció.

2021. nov. 1. 09:54
 52/61 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus, egy 60 éves vén bakkecskéről beszélünk, aki EGYSZER kedves volt egy kis tanulólánnyal! Mi az, hogy kapcsolat, meg vonzalom meg ilyenek? Egy 60 éves bááácsi azt mondta a fiatal kis egyetemistának, hogy csinos! Naná, hogy nézi, hát huszonéves ropogós, ő meg már pöttyedt! Nem láttatok még 60 éves bácsit fiatal lányokat nézni? Minden ez, csak nem kedves, inkább a szánalmas kategória.
2021. nov. 1. 10:00
 53/61 anonim ***** válasza:
71%
Te meg kérdező, ha szerelmes (:DDDDD) leszel egy pár hetes gyakorlaton egy vén öregemberbe, akkor kezelésre szorulsz. Kínos volt még olvasni is! Pszichológust keress fel, mert ez csak rosszabb lesz!
2021. nov. 1. 10:06
 54/61 A kérdező kommentje:
Annyi alszent ember van... Nem csupán arról van szó hogy kedves volt, hisz más is kedves mégsem taplalok iranyukba ilyen érzelmeket.vele az első perctol éreztem hogy nem közömbös szamomra.
2021. nov. 1. 12:01
 55/61 anonim ***** válasza:
51%
Majd a terapeutád megfejti, miért van szükséged egy nagypapa figyelmére. Nem a mi dolgunk. De nem normális, így érdemes foglalkoznod vele.
2021. nov. 1. 13:46
 56/61 anonim ***** válasza:
Nem a kollegad, oktatod!
2021. nov. 1. 17:53
 57/61 anonim ***** válasza:

57

a kezelőorvosa, ez ordas kamu, h. ez a csaj orvosira jár, lebukott a szövegével.

2021. nov. 1. 20:38
 58/61 anonim ***** válasza:
0%
Kommenteket olvasva jó sok frusztrált, álszent barom jár ide kioktatni..Ez a lány feltett egy ártatlan kérdést, aztán azzal jönnek neki, hogy mit képzel magáról. What's wrong with you people??
2021. nov. 26. 23:44
 59/61 anonim ***** válasza:
51%
Whats wrong with YOU? Ember, a csajszi a tanárába szerelmes, es állítja hogy a tanár is belé, csak mert kedves volt vele, és mondott rá ezt-azt. Na, ez a normál embernek inkább para, nem hogy vonzó. Főleg hogy fiatal lány kontra idős férfiről van szó. Ez hol ártatlan? Mellesleg lekollégázta az oktatóját.
2021. nov. 27. 10:27
 60/61 anonim ***** válasza:
Jajj, szerintem enyhe túlzás, h beleszeretett, lehet azt hiszi, de szerintem max egy erős vonzalomról van szó. Emberek ti nem voltatok plátói szerelmesek fiatalon? Amikor vonzódsz valakihez, de megmarad egy puszta ábrándnak az egész. Most mi a para ebben? Szerintem jelenleg van elég para dolog a világon, ami tényleg PARA, de ez nem. Nem kell ezért megkövezni szegény lányt. Húú de merev, álszent itt mindenki. Szóval igen, what is wrong with you people, it is still the question!!
2021. nov. 27. 18:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!