Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem az orvos kollégá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem az orvos kollégámba. Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Jelenleg negyed éves orvostan hallgató vagyok. Körzeti orvoshoz kellett mennünk a gyakorlati időnk letoltesere. Egy nagyon kedves dr úrhoz kerültem. Ő közel 60 éves én 22. Úgy vettem észre hogy tetszem neki,láttam hogy hosszasan néz engem, amikor kettesben maradtunk megdicsert hogy csinos vagyok, érdeklődött hogy van e kapcsolatom. Kitert arra is hogy milyen fiúk jönnek be nekem. Ő házas, de bevallom megdobogtatta a szívemet. Lehet hogy csak én gondolok többet a dologba? Nektek mi a velemenyetek?

2021. okt. 31. 19:34
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 A kérdező kommentje:
Az orvosnak is joga van a boldogsághoz. Az orvosnak is lehet kapcsolata ahogyan egy péknek vagy eladónak... Azért ne keverjuk már össze hogy valaki szerelmes vagy vágyik valamire /valakire azzal hogy elkovet egy bűncselekményt. Itt egyébként sem ezekről volt szó. Nem ugyan az a kettő.
2021. okt. 31. 21:58
 42/61 anonim ***** válasza:
71%

A legutóbbi mikrocenzuskutatás szerint az orvosok az egyik legnagyobb társadalmi elismerésben részesülő hivatáscsoport.

Nem azt kérdőjelezi meg senki, h. nem emberek és ne lehetnének szar emberek... de a szakmai ethoszuk szerint törekedniük kell az etikus, morálisan helyes cselekedetre.

Itt kérdezőnél ennek nyomát sem látom...

2021. okt. 31. 22:01
 43/61 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, úgy érzed jogod van egy házas férfihoz, jogot formálhatsz valaki más férjére?! Nem, nincs jogod hozzá! Hogy is képzeled?! Nem működnek a fékek, gátak benned...
2021. okt. 31. 22:03
 44/61 anonim ***** válasza:
100%
60 éves... nagypapa korban van. Ébresztő kislány!
2021. okt. 31. 22:14
 45/61 anonim ***** válasza:
100%

Gyenge kamu kérdés. Ezek a helyesírási hibák nem a telefonon múlnak. Negyedévben nincs háziorvosi gyakorlat egyik orvosin sem.

Tudom, ezeket korábbi hozzászólók már említették, de én is ki akartam emelni. 🙂

Ha mégis orvosira jár a kérdező...Az nagyon gáz...

2021. okt. 31. 22:57
 46/61 anonim ***** válasza:

"A telefonom néha magától javitja a szavakat"

A vesszot is kitorli :(

37F incel

2021. okt. 31. 23:53
 47/61 anonim ***** válasza:
Apád lehetne
2021. nov. 1. 00:30
 48/61 anonim ***** válasza:
100%
Az intelligencia vonzó, ez tény. Én idősebb nő vagyok. 22 évesen beleszerettem az akkor 45 éves fonokombe. Igen vonzó meg fiatalos férfi volt, aztán a szemem láttára lett egy idősödő pasi. Az elkovetkezo években oszulni kezdett, tokaja lett, pocakot eresztett. A te esetedben nagyobb a korkulonbseg. Megertem, hogy, tetszik ha bokol neked de maradjatok ennyiben. Amit érzel az lehet szimpátia, barátság is. Legyél rá büszke de ennyi.
2021. nov. 1. 02:14
 49/61 anonim ***** válasza:
80%
47-es: nagyapja.
2021. nov. 1. 09:37
 50/61 anonim ***** válasza:

"Ha tetszel is neki, tisztában vagy vele, hogy etikai vétség, ha ő kikezd egy medikával?"

ugyan miért lenne etikai vétség? nem a paciense, hanem a kollegája.

2021. nov. 1. 09:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!