Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem a kezelőorvosomba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a kezelőorvosomba?

Figyelt kérdés

A segítségeteket szeretném kérni, illetve ötleteket, hogyan közelítsek felé?

25 éves lány vagyok, és egy 29 éves férfi orvos kezelt (szakrendelésen, többször)

Már a legelső találkozásnál iszonyatosan elindult a kémiai vonzalmam iránta, és ő sem közömbös irántam, elpirul, széles mosollyal fogad, és ami a legszembetűnőbb, személyesen jött ki értem, a folyosóra, nem az asszisztensét küldte.

Végig mér, megnézett többször is (férfiból van nah) ..

Ez egy kórházba van, ambuláns rendelésen, folyamatosan jönnek mennek kismillió beteg, így nem sok idő jut egy egy páciensre. (rám sem..) plusz 6-8 orvos van benn egyszerre, és nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni őt.

A legelső alkalommal a kezelőlapomon kívül még rákérdeztem a családi állapotára, és egyedülálló- ezt válaszolta. zavarba jött mosolygott. vissza nem kérdezett. Aztán... a többi kezeléseken már csak orvosi dolgokról beszélgettünk végig..

Valahogy nem tudtam (tudok) nyomulni.. Ne felejtsük el, hogy én vagyok a nő. Neki kellene valamit lépnie, ezek után, hogy így érdeklődtem a családi helyzete felől.

Ennyire nem mer kérdezni sem?

Semmibe nem tartott volna rákérdeznie, hogy nálam mi

Persze, nyilván nem ez a legjobb hely "randizásra" mivel orvos-beteg kapcsolatban állunk. Illetve már csak álltunk, mert szerencsére meggyógyultam és nem kell többet mennem :( így nem is láthatom.

2016. ápr. 1. 09:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem ismerem pontosan az orvosi etikettet, de szerintem ő nem teheti meg, hogy lépjen. Amíg a páciense vagy, elvileg nem lehetne köztetek kapcsolat, tehát maximum az utolsó alkalommal, mikor kisétálsz az ajtón, akkor kérdezhetett volna meg. Mondom, nem ismerem pontosan a rájuk vonatkozó szabályokat.

Ha annyira bejött neked, akkor keresd fel emailben, facebookon, ahol akarod és kérdezd meg, hogy most hogy már nem kezel téged, lenne-e kedve meginni egy kávét.

Nem nagyon veszíthetsz vele, legfeljebb visszautasít és akkor az egyértelmű.

Tehát ezeknél az orvosos történeteknél szerintem nekik passzív szereplőknek kell lenniük.

2016. ápr. 1. 09:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Keresd meg:)
2016. ápr. 1. 10:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Érdekes. Egyes szerveknél kifejezetten tilos az ilyen, pl. a katonaságnál, pl. ezredes összejön az őrnaggyal

Na de te még nem is a munkatársa vagy, akkor munka után miért ne folytathatnátok?

Van az a mondás, hogy "kikezdett a betegeivel", de még ez sem áll fenn, hiszen nem ő él vissza a helyzetével.

Lehetséges, hogy fél, hogyha nem működik a kapcsolat, bosszút állsz, jelenetet rendezel, esetleg meggyanúsítod valamivel, és egy belső vizsgálat egy orvos után szép pletykák melegágya, a végén meg még ellened indul majd rágalmazás meg sérelemdíj

2016. ápr. 1. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!