Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem egy nős férfiba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy nős férfiba mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ő sem közömbös irántam. Elkerülni nem tudom, mivel mindennap talàlkozunk. Hogy àbrànduljak ki?
2016. febr. 6. 21:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arra, hogy NŐS.
2016. febr. 6. 21:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Gondolok éppen az a bajom. De attól még szeretem.
2016. febr. 6. 21:26
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
És, kit érdekel, hogy szereted? Magadban zárd le a dolgot, őt meg küld el a p..csába, tegye boldoggá az asszonyát, és ne más után kajtasson!
2016. febr. 6. 21:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk engem. Mindennap találkozunk, emiatt nem egyszerű a helyzetem.
2016. febr. 6. 21:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Kifogás az, hogy nem egyszerű.

Ha valamit el akarsz érni, azért tegyél is, és ne a kifogásokat gyártsd!

Elakarod őt felejteni? Ha igen, akkor azért tegyél!

2016. febr. 6. 21:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Gondold magad a feleség helyébe,pláne ha gyerek is van.
2016. febr. 6. 21:35
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
5-ösnek igaza van, tényleg tenni kell érte. Elsőként közölni kell vele, hogy akadjon le rólad, mert gusztustalan amit művel. Ha ez megvan, könnyebb lesz neked, mert nem küld feléd olyan jeleket, amikre te már ki vagy élezve (és éhezve) mint egy radar. Aztán. Kerülnöd kell. Elhiszem, hogy minden nap látod, gondolom munkatársak vagytok, de ha tényleg akarod, akkor meg lehet oldani. Hidd el, tudom miről beszélek. Látni fogod, de kommunikálnotok nem kötelező. Nem egymástól kell segítséget kérnetek, nem együtt kell kimenni KV-zni, stb. Cserélgesd el úgy a beódat, hogy ne együtt legyetek. Ha vmi közös projekten kell dolgoznotok, kérd át magad máshová. Ez a vonzalom valahogy kialakult, nyilván már ösztönösen keresitek egymás társaságát, apró-cseprő "problémás ügyfél"-kamuszöveggel rohangáltok egymáshoz, stb. Ezeket ismerd fel, és szüntesd be. Ha tényleg akarod, akkor leküzdhető. És az öröm, a büszkeség, hogy "nem, csakazért sem mentem bele" mindenért kárpótol, bőven megéri. Erősebbnek fogod érezni magad, tele leszel önbizalommal, és onnan fogod érezni, hogy tényleg túl vagy rajta, hogy kívülről fogod látni őt, úgy, ahogy van, őszintén, és az kiábrándító lesz. Hajrá, én drukkolok neked!
2016. febr. 6. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!