Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem az orvos kollégá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem az orvos kollégámba. Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Jelenleg negyed éves orvostan hallgató vagyok. Körzeti orvoshoz kellett mennünk a gyakorlati időnk letoltesere. Egy nagyon kedves dr úrhoz kerültem. Ő közel 60 éves én 22. Úgy vettem észre hogy tetszem neki,láttam hogy hosszasan néz engem, amikor kettesben maradtunk megdicsert hogy csinos vagyok, érdeklődött hogy van e kapcsolatom. Kitert arra is hogy milyen fiúk jönnek be nekem. Ő házas, de bevallom megdobogtatta a szívemet. Lehet hogy csak én gondolok többet a dologba? Nektek mi a velemenyetek?

2021. okt. 31. 19:34
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 A kérdező kommentje:
Szándékosan írtam más nevet és évfolyamot...
2021. okt. 31. 20:41
 22/61 anonim ***** válasza:
100%

19

utánanéztem, hatodévben van, a semmelweisen, bár állítja nem odajár, ezért sztem pont odajár.

"Az egyetemi kurrikulum szerint a VI. éves tanulmányaik során a hallgatóknak egyhetes családorvostani gyakorlatot kell teljesíteniük. Oktatásuk hetében egy oktató családorvos mellett, oktató családorvosi praxisban egy hallgató képzése folyik."

2021. okt. 31. 20:54
 23/61 anonim ***** válasza:
100%

sztem szegeden, debrecenben, és ahol még van orvosi, szintén hatodévben van, max. ötödév.

sztem is kamu a kérdés.

2021. okt. 31. 20:56
 24/61 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne... Azt mindenki tudja, hogy mikor van az adott gyakorlat, ezért erről kár lenne kamuzni. Arról nem is szólva, hogy valaki nem nagyon szokott egy sikeresen elvégzett évet letagadni, még kamuból sem, akkor inkább felfelé csal.

Mellesleg így már a korod sem stimmel, egy évvel idősebbnek kellene lenned...

2021. okt. 31. 20:58
 25/61 anonim ***** válasza:
100%
Debrecenben 4. év után van, emlékeim szerint. De sehol sincs 3. után, az tuti.
2021. okt. 31. 20:59
 26/61 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kérdést úgy is ki lehetett volna írni, hogy orvostanhallgató vagyok, gyakorlaton voltam, ez és ez történt.

Így, hogy kamuztál, ki tudja, mi igaz.

2021. okt. 31. 21:00
 27/61 anonim ***** válasza:
85%

Mégis mit gondolsz, mi a max. amit akarhat? Vajon mégis?

Amúgy pedig nem, ez abszolút nem megmagyarázhatatlan részedről sem.

Apukádról még nem meséltél, de ott lesz a kutya elásva.

Semmi varázslat nincs ebben, masszív szeretethiányod van, és egy kis kedvességért elalélsz.

Ajánlom Csernus: A nő c. könyvét. Erős a 'szeretetkva" kifejezés benne, de tanulságos könyv, sokat megmagyarázna neked a szerinted megmagyarázhatatlanból.

2021. okt. 31. 21:01
 28/61 A kérdező kommentje:
Szerintem ez teljesen mind1, a kérdés nem ez volt, a tenyeken nem sokat változtatott. Egyébként valóban a 4.ev végén van egy szabadon valaszthato és a csalodorvos is.
2021. okt. 31. 21:05
 29/61 anonim ***** válasza:
100%

Eltekintve attól, hogy ilyen helyesírással az érettségin nem mész át, nemhogy még orvosira is felvegyenek...

Ha tényleg töltöttél már egy napnál többet egészségügyi közegben, akkor te is tudod, hogy az ott dolgozó idős(ebb) férfiak egy része bepróbálkozik a fiatal nőknél. Nem kell magadra venni, mindenkivel ezt csinálják, akivel beszélő viszonyba kerülnek. Most veled, jövő héten meg majd a következő medikussal, feltéve, hogy lány lesz. Részben a saját egójukat simogatják vele, mert elhiszik, hogy szottyos vénemberként esélyük lehet egy 30-40 évvel fiatalabb nőnél, részben pedig maguk sem veszik komolyan az egészet, röhögnek egy jót a kollégákkal azon, hogy zavarba hozták a kis fiatal orvostanhallgató lányokat. Nyilván egyetlen befutott orvos sem fogja otthagyni a családját és a jól megszokott életét egy medikus p#nciért, maximum szexeltek párszor.

Az a helyes reakció, ha te is csak röhögsz egyet a primitív kanokon és valami kitérő választ adsz, eltereled a témát. Ha komolyan veszed, akkor két lehetséges kimenetele van a dolognak, akár egyszerre is beteljesülhet a kettő. A) ő is legalább annyira komolyan veszi, hogy megdugjon, aztán nyilván neki ennyi elég is volt belőled, te meg csak nézel majd a dobogó szíveddel. B) csak a poén és a kollégák előtti felvágás kedvéért csinálta, aztán rajtad röhög majd az egész osztály, az egész kórház, az egész egyetem, az egész leendő munkahelyed, amiért elhitted neki, hogy bármi lehet köztetek (vagy a pár alkalom erejéig éltél is a "lehetőséggel").

Leendő orvosként és nőként kevés megalázóbb helyzetet tudok elképzelni.

2021. okt. 31. 21:09
 30/61 A kérdező kommentje:
Rendben van a kapcsolatom apukammal. Csupán érdekel ez a férfi, aki tortenetesen idősebb tőlem x évvel. Nem vagyok kiehezve a szeretetre, de vonzonak talaltam én is őt ezért tőle különösen jól esett a bók.
2021. okt. 31. 21:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!