Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem az orvos kollégámba. Mi a véleményetek erről?
egyszerű vagy, mint az egyszeregy, könnyű téged táncba vinni, könnyű zsákmány vagy.
elég egy-két bók, benyalás, és máris meg vagy bolondulva.
komoly önértékelési zavaraid lehetnek, ha egy-két pozitív visszacsatolás ezt váltja ki belőled.
plusz ostobácska is vagy, mert ha a doktor meg akar dugni, akkor azt mondja, amit hallani akarsz, az a célja, h. érzelmeket keltsen benned, h. előbb szét teszed neki... de egyáltalán nem biztos, h. őszintén gondolja, sokkal inkább a szex motiválja veled.
hova jársz? szegedre? semmelweis?
ráadásul a nevedet is kiírod itt gyakorin, kedves kriszta.
bravó!
Kérdező, ha a doktor úr 60 körüli, nyilván van saját családja, és főleg felesége. Ez sem zavar téged, hogy az asszony háta mögött flörtölget veled? Ez is belefér?
Komoly erkölcsi, etikai deficit jellemez mindkettőtöket, és bszki ti vagytok a nagy orvosok!
"Azt pedig neki kell tudni hogy milyen a házassága."
ok, szval házas.
ok, krisztának hívnak és szegedre jársz.
Mai fiatalok... nehéz közöttük már olyat találni akivel minden rendben van.
Szerintem akar tőled valamit. Az pedig külön vicces is lenne, ha sületlenséged miatt nem tudná lehúzni a bugyid. Úgyhogy most segítettem. Nálad a szerelem betetőzésébe nála pedig a testi szerelem betetőzésébe.
És ne bántsátok szegény lányt. 1-2 pofon neki is kell az élettől, hogy ne legyen ennyire kelekótya.
Kicsit kamuszagú...
Ha most 4. éves vagy, ez azt jelenti, hogy 3. éves voltál nyáron. Akkor nincs háziorvostan gyakorlat...
Nem most végeztem, de nekem a 4-5. év nyara rémlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!