Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem az orvos kollégá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem az orvos kollégámba. Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Jelenleg negyed éves orvostan hallgató vagyok. Körzeti orvoshoz kellett mennünk a gyakorlati időnk letoltesere. Egy nagyon kedves dr úrhoz kerültem. Ő közel 60 éves én 22. Úgy vettem észre hogy tetszem neki,láttam hogy hosszasan néz engem, amikor kettesben maradtunk megdicsert hogy csinos vagyok, érdeklődött hogy van e kapcsolatom. Kitert arra is hogy milyen fiúk jönnek be nekem. Ő házas, de bevallom megdobogtatta a szívemet. Lehet hogy csak én gondolok többet a dologba? Nektek mi a velemenyetek?

2021. okt. 31. 19:34
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 A kérdező kommentje:
Úgy látom itt csak bántani tudják a masikat. De a kerdesemre nem válaszolt még senki. Arra lettem volna kíváncsi hogy ezeket én értem félre vagy tényleg akar valamit.
2021. okt. 31. 20:15
 12/61 anonim ***** válasza:
93%

egyszerű vagy, mint az egyszeregy, könnyű téged táncba vinni, könnyű zsákmány vagy.

elég egy-két bók, benyalás, és máris meg vagy bolondulva.

komoly önértékelési zavaraid lehetnek, ha egy-két pozitív visszacsatolás ezt váltja ki belőled.

plusz ostobácska is vagy, mert ha a doktor meg akar dugni, akkor azt mondja, amit hallani akarsz, az a célja, h. érzelmeket keltsen benned, h. előbb szét teszed neki... de egyáltalán nem biztos, h. őszintén gondolja, sokkal inkább a szex motiválja veled.

hova jársz? szegedre? semmelweis?

ráadásul a nevedet is kiírod itt gyakorin, kedves kriszta.

bravó!

2021. okt. 31. 20:15
 13/61 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, ha a doktor úr 60 körüli, nyilván van saját családja, és főleg felesége. Ez sem zavar téged, hogy az asszony háta mögött flörtölget veled? Ez is belefér?

Komoly erkölcsi, etikai deficit jellemez mindkettőtöket, és bszki ti vagytok a nagy orvosok!

2021. okt. 31. 20:18
 14/61 anonim ***** válasza:
97%
Te 22 evesen még biztos nem láttál pucér 60 éves férfit. Majd ha lekerul róla a ruha, rád lehel, meglatod a bőrét, heréit, akkor gyere ide ajnározni.
2021. okt. 31. 20:28
 15/61 A kérdező kommentje:
Nem a Semmelweis re járok. Viszont nem osztanam meg itt hogy melyikre. Nem Krisztanak hivnak, csak ezt allitottam be. Azt pedig neki kell tudni hogy milyen a házassága. Én független vagyok.
2021. okt. 31. 20:29
 16/61 anonim ***** válasza:
96%
Éljen az apakomplexus. Menj át öregapádhoz beszélgetni inkább egy kicsit, ő is megcsipkedi az arcod de legalább nem beteg.
2021. okt. 31. 20:29
 17/61 anonim ***** válasza:
100%

"Azt pedig neki kell tudni hogy milyen a házassága."

ok, szval házas.

ok, krisztának hívnak és szegedre jársz.

2021. okt. 31. 20:30
 18/61 anonim ***** válasza:
93%

Mai fiatalok... nehéz közöttük már olyat találni akivel minden rendben van.

Szerintem akar tőled valamit. Az pedig külön vicces is lenne, ha sületlenséged miatt nem tudná lehúzni a bugyid. Úgyhogy most segítettem. Nálad a szerelem betetőzésébe nála pedig a testi szerelem betetőzésébe.

És ne bántsátok szegény lányt. 1-2 pofon neki is kell az élettől, hogy ne legyen ennyire kelekótya.

2021. okt. 31. 20:33
 19/61 anonim ***** válasza:
93%

Kicsit kamuszagú...

Ha most 4. éves vagy, ez azt jelenti, hogy 3. éves voltál nyáron. Akkor nincs háziorvostan gyakorlat...

Nem most végeztem, de nekem a 4-5. év nyara rémlik.

2021. okt. 31. 20:35
 20/61 anonim ***** válasza:
100%
40 vagyok de egy 60 eves meg hozzam is oreg. Ez kb faludy fanny szint, szepek voltak egyutt puceran az ujsagban, mint a mumia...
2021. okt. 31. 20:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!