Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ebben az esetben mi lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben mi lenne a megoldás?

Figyelt kérdés

Tetszik egy fiú nagyon, nagyon rendes, megbízható, komoly gondolkodású. De úgy érzem hogy én még nem állok készen arra hogy komoly kapcsolatom legyen. Viszont nem akarom őt megbántani, de elveszteni sem.

Tényleg nagyon rendes, ha pár évvel később ismertem volna meg akkor tuti összejönnék vele. De nekem még kell a szórakozás. Meg egy pár pofára esés a fiúk téren.

Veletek volt már ilyen?

19 éves vagyok.

Ő az a típusú fiú akivel össze házasodnék, meg gyereket és szülnék neki, de nekem még ez korai és bánnám ha ennyire korán letelepednék egy fiú mellett.

2021. okt. 31. 06:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Hozz meg egy döntést és tartsd magad ahoz!

Vagy összejöttök, és hűséges leszel, cserébe kimarad az életedből hogy valami szépfiú összetöri a szived.

Vagy engedd el, hidd azt, hogy ki tudod élni magad és utána képes leszel x évesen nyugton megülni a se99eden. De akkor ne várd azt, hogy rád vár majd évekig. Valószínűleg heteken belül más élvezi majd mindazt, amiről lemondtál.

2021. okt. 31. 08:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Nincs ezen a hozzáálláson semmi meglepő. Volt itt a gyk-n is egy kérdés, ahol az egyik válaszoló több mint 20 férfival dugott 35 éves koráig. Ő ezt élvezte, neki ez adott örömöt.

Gondolom talált valami kockamókust, vagy egy hasonszőrű kiélt szivart maga mellé, akivel összebútorozott. 35 évesen.

2021. okt. 31. 08:42
 13/13 harebell ***** válasza:
Ha nem állsz készen egy komoly kapcsolatra, akkor ne menj bele, de ez esetben fogadd el, hogy el fogod őt veszíteni. Olyan nincs, hogy a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad. Amúgy az az érzésem az írásod alapján, hogy szerelmes nem vagy belé, szóval így mindegy is, csak azért tényleg ne jöjj vele össze, mert tetszik és mert rendes.
2021. okt. 31. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!