Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jogos ez a tett ilyen esetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos ez a tett ilyen esetben? Vagy ti milyen más megoldást javasolnátok?

Figyelt kérdés
Adott egy szerelmes pár. A pár mindkét tagja végtelenül szerelmes egymásba, sok éve együtt vannak már és minden klappol. Egy nap a fiű balesetet szenved és meghal, a lány mivel neki mindene a fiű volt és senkije nincs rajta kívül (anyja elhagyta, apja sosem törődött vele, testvére nincs) féjdalmában öngyilkos akar lenni.. Tényleg ez az egyetlen megoldás? Miként dolgozhatná fel mégis a veszteséget külső segítség nélkül?
2015. aug. 31. 22:50
 1/5 anonim ***** válasza:
2015. aug. 31. 22:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Hopp mellé bocsi xD.
2015. aug. 31. 22:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez most valós,vagy elméleti kérdés?

Az öngyilkosság soha nem megoldás, az embernek egy élete van!

A fiú,ha élne,vagy tudna róla mire készül a lány,biztosan nem örülne.

Annak örülne, miután ő elment,a lány boldog lesz, boldogan éli le az életét, ez biztos.

A lánynak meg kell találnia azokat a dolgokat az életben,amik boldoggá tudják tenni,ami értelmet ad az életének.

Ez lehet valami önkéntes szociális munka,vagy bármi más.

Az életben mindig lehet értelmet találni!

2015. aug. 31. 23:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarja külső segítség nélkül feldolgozni? Ha az öngyilkosság az eszébe jutott, akkor nem árt szakemberhez fordulni, vagy hasonló sorsú emberekkel beszélgetni, támogatni egymást. Ez a kérdés fiktív? Remélem az. Fiatalabb koromban sajnos sorozatosan veszítettem el a szeretteimet, ami eléggé megviselt, kicsúszott alólam a talaj. Aztán rájöttem, hogy úgyis meg fogok halni én is, minek siettetni? Mi rosszabb történhetne még velem az életben? Azok, akiket szerettem, már csak az én fejemben élnek, én emlékezek rájuk, és ha nem leszek, nyom nélkül eltűnnek a világból. Szeretném még sokáig életben tartani az emléküket. Mindeközben pedig szeretnék olyan életet élni, amilyet azok szánnának nekem, akik szerettek. A lányt is az kellene, hogy életben tartsa, hogy a szerelme emlékét semmi mással nem sérthetné meg jobban, ha megöli saját magát, vagyis azt az embert, aki mindennél többet jelentett a fiúnak, és arra vágyott, hogy boldog legyen az élete.
2015. szept. 1. 02:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Megvárja hogy elmúljon a fájdalma. Például megtartja a gyászévet. Azt erre találták ki. Ha mindenki öngyilkos lenne, aki elveszti a szerelmét és egyedül érzi magát akkor már rég kihalt volna az emberiség.
2015. szept. 1. 04:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!