Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ebben az esetben mi lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben mi lenne a megoldás?

Figyelt kérdés

Tetszik egy fiú nagyon, nagyon rendes, megbízható, komoly gondolkodású. De úgy érzem hogy én még nem állok készen arra hogy komoly kapcsolatom legyen. Viszont nem akarom őt megbántani, de elveszteni sem.

Tényleg nagyon rendes, ha pár évvel később ismertem volna meg akkor tuti összejönnék vele. De nekem még kell a szórakozás. Meg egy pár pofára esés a fiúk téren.

Veletek volt már ilyen?

19 éves vagyok.

Ő az a típusú fiú akivel össze házasodnék, meg gyereket és szülnék neki, de nekem még ez korai és bánnám ha ennyire korán letelepednék egy fiú mellett.

2021. okt. 31. 06:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
30%
19 évesen bőven elég, ha randiztok, még nem kell hozzá feleségül menned. :) Hova rohansz? És főleg miért veszítenéd el? Finoman éreztetheted vele, hogy hosszú távra is tudnál vele tervezni, de inkább ne ezzel akard megfogni, hanem "magaddal" - azaz próbálj olyan társa lenni, akit ő is meg akar tartani. :)
2021. okt. 31. 06:57
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mit bánnál benne? Ez nekem mindig fura volt.
2021. okt. 31. 06:59
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Kell pár pofára esés?

Hát anyuci, nem hiszem hogy erre vágysz.

Ha megtörténik veled, visszasírod ezt a fiút.

Tudod te milyen érzés amikor megcsalnak és semmibe vesznek?

Nyilván nem.

Ez kell neked?

Csak szólok, hogy nagyon fájni fog és krva nehéz utána összeszedni magad...

2021. okt. 31. 07:01
 4/13 anonim ***** válasza:
62%
#3 Igen, de ilyen az emberi természet. Amíg van valamije, addig leszharja, hogy van és mindig többet és jobbat akar, de ha elveszíti, akkor sír a szája. Nem hibáztatom egyébként a kérdezőt, szerintem mindannyian voltunk már ilyenek.
2021. okt. 31. 07:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj. Menjél csak soundtündérkedni. Majd teletankolnak a legkülönbözőbb alfák, és kinyomják a mobilt, ha repetázni akarsz.

Aztán amikor 10 év múlva leszállsz a brékörhintáról, csak nézel, hogy a fiú, akivel nem akartál komolyat, már házas.

Arra vigyázz, hogy a bogyót szedd rendesen.

2021. okt. 31. 07:15
 6/13 anonim ***** válasza:
52%

"brékörhinta"

Ezen megszakadtam. XD

2021. okt. 31. 07:23
 7/13 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Tipikus buta csaj vagy felőlem azt csinálsz amit akarsz
2021. okt. 31. 07:40
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Hol itt a logika? Egyedül akarsz szórakozni? Nem lenne éppen ideális partner ahhoz, hogy együtt szórakozzatok? Vagy azt értetted ezalatt, hogy még fűvel és fával...?
2021. okt. 31. 07:58
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez mindig annyira fura volt. Minek annyi pasi/nő az ember életében, na meg ezen aggódni is, hogy tegyük fel túl kevés volt vagy valami. Nagy ❓ az egész.
2021. okt. 31. 08:01
 10/13 anonim ***** válasza:
62%
#5 a frankot mondta. kicsaj meg le akarja magat bugatni nehany alfaval mielott hozzamegy a betahoz. persze vegul a kettot parhuzamositani fogja, mint a legtobb szuka.
2021. okt. 31. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!