Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt, most szakítanék, de nincs hová mennie. Ilyen esetben mi a megoldás?
Soha nem engednem at a lakasomat egy olyan embernek, aki elarult, plane nem 2-3 hetre. Oldja meg! Jarjon a k.urvajatol vagy a hid alol, tokeletesen hidegen hagyna.
Ha nem allsz a sarkadra meg 2-3 ev mulva is a lakasodban lesz.
Qurva nagy pancser vagy, ha engeded h 3 hetet ott maradjon miután megcsalt! Én ott helyben kitettem volna a szűrét! Ruhait osszepakolom , az is mehet a ház/lakas elé.
De amugy is egy igazi balek vagy. Elmondom mi lesz: anyudhoz koltozol 2-3 hétre, miután 2-3 hét után sem koltozott el, (kitenni ugysem tudod) kozli, hogy hát ő rettenetrsen megbánta, sajnálja stb. És többet nem lesz ilyen, bla bla bla. Te pedig visszafogadod.
Sok boldogsagot
(Mondjuk ujra megteszi majd, de nem baaaaj...te elnézed)
Egyébként, azt irtad, hogy most nem biztos, h ki tudna fizetninegy albit. Igaz? Erdeklodnek, hogy 2 3 hét mulva mi fog valtpzni? Akkor makd már ki tud?
Elég nagy butaságot csinálsz,ha ezért te költözöl el.
Nagy a valószínűsége,hogy együtt fogtok maradni,ha ezt megléped.
Mert rájön,hogy egyszerűbb megoldás téged megpuhítani és az neki is kényelmes,ha megbocsátasz.
Gyakorlatilag következmények nélkül lépett félre.
Egy alig 2 éves kapcsolatban megcsalni a másikat nekem azt jelenti, hogy soha nem is volt igazán jó, nemhogy tökéletes.
Albérletre nincs pénze,de melletted meg tudod spórolni k.rvázásra. Ez aranyos...
Ne legyél ennyire naiv,se vele se senki mással,mert nem fogod majd érteni,hogy miért használ ki mindenki.
Az életben mindenhez érdemes következetesen hozzáállni.
Néha nagyon nehéz,nem is mindig sikerül,de meg sem próbálni nagyon nagy hiba.
"Most arra gondoltam, hogy 2-3 hétig maradjon itt az én lakásomban .."
Jó ötletnek tűnik. Hadd vigyen fel másik nőt a lakásodba és az ágyadba, amíg te Anyukádnál meghúzod magad.
"Megcsalt, most szakítanék, de nincs hová mennie. Ilyen esetben mi a megoldás?"
A megoldáson neki kéne gondolkozni, nem neked, miután közölted vele, hogy mennyi időt kap arra, hogy kiköltözzön.
De ha mégis úgy gondolnád, hogy a történtek után inkább megjutalmaznád a viselkedését, akkor költözz ki a saját lakásodból, hogy hadd élje szabadabban tovább az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!