Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt, most szakítanék, de nincs hová mennie. Ilyen
esetben mi a megoldás?
Figyelt kérdés
Felvette a kapcsolatot a régi k..vával akihez járt a megismerkedésünk előtt, pénzért veszi igénybe a nőt. Szakítanék de a páromnak szülei nincsenek, legfeljebb a nagymamájához mehetne, de onnan meg nem tudna bejárni dolgozni. Maradna az albérlet, de nem biztos hogy tudna fizetni egy albérletet. Most arra gondoltam, hogy 2-3 hétig maradjon itt az én lakásomban, én meg átköltözöm anyámhoz arra az átmeneti időre. Ha kockára tett mindent, a kapcsolatunkat ami tökéletes volt, akkor tudjon rá, hogy így járt, ez már nem az én gondom, hogy mit csinál. 1 éve és 9 hónapja voltunk együtt, már az elejétől fogva együtt is éltünk. Valami jó tanácsa van valakinek?
Úristen, kérdező te nem vagy százas, ne haragudj...
Sajnálom, de rajtad nem lehet segíteni, ha nem látod magadtól az egyértelmű megoldást...
2021. ápr. 17. 13:21
22/28 anonim válasza:
Ja, tényleg.Elment a lóvé a másik nőre.
Vannak szülei, haverok, barátok.
Inkább hozzájuk kéne fordulnia.
A pofámról a bőr leégne,ha férfi létemre ,miután félre léptem, meg akit megcsaltam, attól fogadjak el olyat,hogy majd ő költözik el a sajátjából???
Neked nincsenek szüleid vagy barátaid akik azt mondják,hogy legyen már egy kis eszed??!!
2021. ápr. 17. 14:26
23/28 anonim válasza:
És a szomszédok majd nonstop figyelik a te ajtód, hogy ki megy be és ki? Meg is mérik ki mennyit van bent? Hónap elején a fizetése elég lesz 2 vagy 3 havi kaucióra, az első havi bérleti díjra, kajára és egyéb kiadásokra a következő fizetésig?
2021. ápr. 17. 14:32
24/28 anonim válasza:
Hát ha ekkora balek vagy, akkor mielőtt anyukádhoz költözöl, ne felejts el kikészíteni süteményt és teát is a pasidnak meg a ku.rvájának. Tegyél ki hozzá édesítőt is, ne csak cukrot, mert ha elhízik a csaj, kevesebb öröme lesz benne a nagy szerelmednek. Kitakarítani ne felejts el, a jobb ruháidat is vasald ki neki.
2021. ápr. 17. 14:57
25/28 anonim válasza:
Ugyanmár, egy ilyen meg hol foglalkozik azzal hogy látják e a szomszédok?
Láthatóan nem úgy gobdolkozik ahogy te, miért abból indulsz ki?
Kérdező. Kérdeztél. Nagyon egyhangú válaszokat kaptál, nem is keveset.
Ha önként dugod a fejed a homokba, senki nem fog tudni segíteni. Remélem felfogod hogy önként eszed a sz*rt, és később nem fogod elmártírkodni hogy a csúnya bácsi etette meg veled.
2021. ápr. 17. 15:11
26/28 anonim válasza:
K&rvára volt pénze!Te hülye vagy,dobnám ki azonnal!
2021. ápr. 17. 16:09
27/28 anonim válasza:
Ha k*rváea tellett, teljen alvira is
2021. ápr. 17. 16:25
28/28 anonim válasza:
Ha szegeny embernek nincs penze,akkor befizethetned ket hetre allando bentlakassal a k*vahoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!