Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt, most szakítanék, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt, most szakítanék, de nincs hová mennie. Ilyen esetben mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Felvette a kapcsolatot a régi k..vával akihez járt a megismerkedésünk előtt, pénzért veszi igénybe a nőt. Szakítanék de a páromnak szülei nincsenek, legfeljebb a nagymamájához mehetne, de onnan meg nem tudna bejárni dolgozni. Maradna az albérlet, de nem biztos hogy tudna fizetni egy albérletet. Most arra gondoltam, hogy 2-3 hétig maradjon itt az én lakásomban, én meg átköltözöm anyámhoz arra az átmeneti időre. Ha kockára tett mindent, a kapcsolatunkat ami tökéletes volt, akkor tudjon rá, hogy így járt, ez már nem az én gondom, hogy mit csinál. 1 éve és 9 hónapja voltunk együtt, már az elejétől fogva együtt is éltünk. Valami jó tanácsa van valakinek?
2021. ápr. 17. 03:26
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Úristen, kérdező te nem vagy százas, ne haragudj...

Sajnálom, de rajtad nem lehet segíteni, ha nem látod magadtól az egyértelmű megoldást...

2021. ápr. 17. 13:21
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Ja, tényleg.Elment a lóvé a másik nőre.

Vannak szülei, haverok, barátok.

Inkább hozzájuk kéne fordulnia.

A pofámról a bőr leégne,ha férfi létemre ,miután félre léptem, meg akit megcsaltam, attól fogadjak el olyat,hogy majd ő költözik el a sajátjából???

Neked nincsenek szüleid vagy barátaid akik azt mondják,hogy legyen már egy kis eszed??!!

2021. ápr. 17. 14:26
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
És a szomszédok majd nonstop figyelik a te ajtód, hogy ki megy be és ki? Meg is mérik ki mennyit van bent? Hónap elején a fizetése elég lesz 2 vagy 3 havi kaucióra, az első havi bérleti díjra, kajára és egyéb kiadásokra a következő fizetésig?
2021. ápr. 17. 14:32
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ekkora balek vagy, akkor mielőtt anyukádhoz költözöl, ne felejts el kikészíteni süteményt és teát is a pasidnak meg a ku.rvájának. Tegyél ki hozzá édesítőt is, ne csak cukrot, mert ha elhízik a csaj, kevesebb öröme lesz benne a nagy szerelmednek. Kitakarítani ne felejts el, a jobb ruháidat is vasald ki neki.
2021. ápr. 17. 14:57
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanmár, egy ilyen meg hol foglalkozik azzal hogy látják e a szomszédok?

Láthatóan nem úgy gobdolkozik ahogy te, miért abból indulsz ki?

Kérdező. Kérdeztél. Nagyon egyhangú válaszokat kaptál, nem is keveset.

Ha önként dugod a fejed a homokba, senki nem fog tudni segíteni. Remélem felfogod hogy önként eszed a sz*rt, és később nem fogod elmártírkodni hogy a csúnya bácsi etette meg veled.

2021. ápr. 17. 15:11
 26/28 anonim ***** válasza:
K&rvára volt pénze!Te hülye vagy,dobnám ki azonnal!
2021. ápr. 17. 16:09
 27/28 anonim ***** válasza:
Ha k*rváea tellett, teljen alvira is
2021. ápr. 17. 16:25
 28/28 anonim ***** válasza:
Ha szegeny embernek nincs penze,akkor befizethetned ket hetre allando bentlakassal a k*vahoz.
2021. ápr. 17. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!