Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt, most szakítanék, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt, most szakítanék, de nincs hová mennie. Ilyen esetben mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Felvette a kapcsolatot a régi k..vával akihez járt a megismerkedésünk előtt, pénzért veszi igénybe a nőt. Szakítanék de a páromnak szülei nincsenek, legfeljebb a nagymamájához mehetne, de onnan meg nem tudna bejárni dolgozni. Maradna az albérlet, de nem biztos hogy tudna fizetni egy albérletet. Most arra gondoltam, hogy 2-3 hétig maradjon itt az én lakásomban, én meg átköltözöm anyámhoz arra az átmeneti időre. Ha kockára tett mindent, a kapcsolatunkat ami tökéletes volt, akkor tudjon rá, hogy így járt, ez már nem az én gondom, hogy mit csinál. 1 éve és 9 hónapja voltunk együtt, már az elejétől fogva együtt is éltünk. Valami jó tanácsa van valakinek?
2021. ápr. 17. 03:26
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha prostira van pénz, albérletre miért nincs? Menjen barátjához, nagyihoz, vagy társuljon be valakihez és béreljen szobát, szerintem nem neked kellene alkalmazkodni és átadni a saját lakásod.
2021. ápr. 17. 07:04
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Oldja mrg, kit érdekel.
2021. ápr. 17. 07:12
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
te normalis vaggy?! dobnam ki azonnal, akar az utcara, oldaja meg, menjen a k urvajahoz vagy koltse s k urvara szant penzt alberletre. igy jart. aki ilyen gyoker, hogy nem csak a kapcsolatat, hanem egyben a lakhatasat is kockaztatja egy kis dugasert, az vallalja a kovetkezmenyeit. meg ki is rohognem.
2021. ápr. 17. 08:25
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Remek otlet. Szerintem hagyj neki penzt is qurvára. Nehogy dugas nelkul maradjon
2021. ápr. 17. 08:31
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Ne dőlj be neki, ha azzal jön, nem tudja megoldani. Meg a megoldásokat vétózza. Csak a kényelem miatt teszi. El akarja érni hogy megszánd, mert tudja hogy te lelkiismeretes vagy.

Hidd el, meg fogja tudni oldani. Max egy kicsit meg kell húznia a nadrágszíjat..

Akinek van pénze krvához járogatni, annak lesz pénze fedélre a feje fölött. Max nem jut mellette a krvára. Ezt akarod megtámogatni?

Gondolj bele. 3 hétig az anyukádéknál leszel, és pontosan tudni fogod, hogy odajár. Mit érzel?

Na, azt a haragot add bele az elhatározásodba.

Cuccokat összepakolni, mehetsz pajti!

Utólag hálás leszel maradnak, hogy nem szrakodtál, és pátyolgattad a sggfej exedet.

Érted?

Nézz rá, nézz a szemébe, és képzeled magad elé ahogy túrja a másik nőt. És fizet érte! Te meg odaadtad neki a tested szerelemből. Ő meg pénzért húzogatott egy másik nőt.

Tőlem nem attól kéne félnie hogy kiebrudalom, hanem hogy kikaparom a szemét, kiszórom a cuccait, nem érdekelve mi törik, szakad, koszolódik.

De ésszel csinálnám.

Szépen bezacskóznék mindent, kiraknám az ajtó elé, megvárnám amíg kimegy értük, és zárnám is az ajtót. Amit bent felejtett, menne utána az ablakon.

A többiek jók írják. Legyen önbecsülésed. Attól nem leszel jó ember, hogy tutujgatod azt, aki, ki átvert, megalázott, nem becsült semmire. Attól hülye leszel. És utólag verni fogod a fejed a falba, hogy itt udvariaskodtál. Még mindig neki akarsz megfelelni, tündérkedni?

Akkor fizessen érte. Vagy tőled ingyen várja?

2021. ápr. 17. 09:16
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Te hülye vagy...
2021. ápr. 17. 09:35
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha otthagyod a lakásod, akkor kb el is búcsúzhatsz tőle.
2021. ápr. 17. 09:40
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Megcsalt és még te akarsz kiköltözni a saját lakásodból?

Dobd ki. Ő dolga, hova megy.

2021. ápr. 17. 10:24
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a p*csogást... tedd ki. Adj neki három napot hogy elhúzzon, aztán tiltsd le mindenhonnan.

Nem értem mit kell ennyit rugózni rajta.

Az, hogy prostihoz ment, szerintem megalázóbb mintha simán csak megcsalt volna.

Ha van pénze kvázni akkor lakhatásra is legyen!

2021. ápr. 17. 10:45
 20/28 A kérdező kommentje:
Nem visz fel nőt a lakásomba mert azt látnák a szomszédok. Ennyire nem gyökér. Hónap elején kap fizetést, de most egy fillérje nincs még.
2021. ápr. 17. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!