Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam egy beszélgetést a barátnőm telefonján, amitől összezuhantam, és örlődöm. Mi lehetne a jó megoldás?
Figyelt kérdés
A minap láttam a telefonján egy beszélgetést. Pont akkor pityegett a messengere, ő nem volt a közelbe, én pont láttam a chat fejet. Egy pasi volt, valami nyájas dolgot írt neki. Én hülye meg végig néztem a beszélgetésüket. Arról írtak egymásnak, hogy hamarosan újra találkoznak, meg mindenféle szexxel kapcsolatos dolgokat. Még intim képeket is küldözgettek egymásnak. Ő még nem tudja, hogy lebukott, nem mondtam neki.2019. júl. 31. 22:47
3/20 anonim válasza:
Szembesíteni, és számon kérni, hogy mi a fenéért van még veled, ha másra vágyik. Magyarázza el, ismerd meg az okokat,még ha fájdalmas is. Ebből tanulsz később. Kivéve ha nem ad rá magyarázatot, akkor csak siman sggfej
4/20 anonim válasza:
Miért turkálsz más telefonjában?
5/20 anonim válasza:
Ne mondd el neki, hogy tudod. Legyen szivatós bosszú!
6/20 anonim válasza:
Miért turkál más telefonjában? Azért mert látott vmit, ami később befolyással lesz/lehet a kapcsolatára. De ő is kérdezhetné akkor, hogy miért csalja a háta mögött...de érdekes módon nem ezen háborodott fel a válaszoló.
Egyébként vond kérdőre, és ne magyarázkodj, ha ő is azzal jön, minek turkálsz a telójában.
Ja és tud, hogy ebben az esetben neked van igazad, szóval ne félj ettől. Hajrá!
7/20 anonim válasza:
Csak mond meg, hogy tudod, és ne csinálj ügyet belőle.
8/20 anonim válasza:
Szívasd meg és dobd ki.
Kérj kölcsön tőle vagy küld szét a beszélgetéseiket stb...szóval fájdalmas legyen. Aztán mehet..
9/20 anonim válasza:
Mondjuk igaza van. Ha olyan párom lenne, aki nem ismeri a nyelvtant, akkor én is keresnék másikat... 😃😃
[link] + (-val, -vel) = szexszel
Viccet félretéve... szépen elkezdhetsz mást keresi. Addig pedig még dughattok párszor.
10/20 anonim válasza:
Hupsz, véletlenül beleugrott egy beillesztés a közepébe. Ezúton ajánlom mindenkinek az idei otthon fesztivált! 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!