Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Idealizálom vagy ez tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idealizálom vagy ez tényleg szerelem?

Figyelt kérdés

1 hónapja megismertem egy nagyon intelligens, kedves férfit. Nagyon vonzódok hozzá, talán kicsit bele is szerettem. És itt a gond... Ő nem tudja elengedni az 5 évig tartó kapcsolatát. Jól érzi magát velem, fogja a kezem, simogat, de tudom, hogy nem engem szeret. Hogy tudnék ebből jól kijönni? Lehet hogy csak idealizálom? Rég nem volt már ilyen figyelmes pasi az életemben.

Én 25, ő 28 éves.

2021. okt. 28. 21:35
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Szép lassan haladjatok, ne gondold túl a dolgokat. Egyszerűen csak élvezzétek az együtt töltött időt.
2021. okt. 28. 21:37
 2/4 anonim ***** válasza:
93%
Nem mindegy hogy a pasinak MOST is megvan-e a kapcsolata, vagy pedig az exéről van szó. Előbbi esetben szívás csak - bocs a kifejezésért - félredugni "használ" és szépen beforgatott hogy lekapd a bugyit. Utóbbi esetben meg tedd azt amit az #1-es írt. Bár jó nagy gombóc lenyelni ha valaki állandóan az exéről áradozik, nekem több önbecsülésem lenne.
2021. okt. 28. 22:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Jó figyelmes. A párja mellett másodiknak tart. Ne légy már buta.
2021. okt. 28. 23:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Felejtős! Tudod ki akarna az ex árnyékában élni!
2021. okt. 28. 23:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!