Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezt hogy lehet ép ésszel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogy lehet ép ésszel kibírni nekem és a páromnak is?

Figyelt kérdés
Lehetőségem nyílt kimenni szakmai gyakorlatra a munkahelyem partercégéhez egy távoli országba január végéig. Gondoltam, hogy ez egy soha vissza nem térő alkalom, örültem is neki. Azonban az eddig kinn töltött idő rettentesen nehéz. Kezdve azzal, hogy itt derült csak ki, hogy 2 hét karanténra köteleznek oltottan, Magyarországon és itt is elvégzett negatív pcr-teszttel. Még szerencse, hogy a munkáltatóm állja a költségeit a kötelező 14 napos erkélytelen szállodai szobában való tartózkodásomnak, ahol minden nap kiteszik az ajtóm elé a napi kajámat, illetve telefonon is helyzetjelentést kell adjak, hogy minden rendben. Örökmozgó ember lévén borzasztó ez, számolom hány nap van még hátra a karanténból. Van egy stabil kapcsolatom, barátommal naponta beszélünk videóhívásban. Ez sem olyan könnyű, mivel ő dolgozik, az időeltolódás majdnem fél nap. Nagyon féltem, hogy a kapcsolatunk rovására fog menni ez, de megnyugtatott, hogy ilyesmin egy percig sem kell aggódnom, szeret és várni fog a reptéren. Nem vagyok különösen érzékeny, amennyire tudom igyekszem lefoglalni magam, mégis szinte nem telik el úgy nap, hogy ne sírjak (otthon kb. évente egyszer szoktam, tehát ritkán). Párom tök izgalmas dolgokat mesél, hogy mit csinált aznap, nekem meg a legizgalmasabb dolog a napomban egy helyi specialitás volt, amit hoztak fel ebédre. Hogyan lendüljek túl ezen a mélyponton? Nem akarom minden nap azzal teljen, hogy panaszkodom a barátomnak, és teljesen lehúzom őt az életről is.
2021. okt. 28. 17:10
1 2
 11/18 BeefEater ***** válasza:
90%

Tehát két hétig egy szállodai szobában vagy teljes ellátással és mivel munka miatt csinálod még fizetést is kapsz érte.

Kérdezd meg, hogy a szálloda edzőtermét használhatod-e. Mikor én voltam karanténban minden nap/másnap 2-3 órát kardióztam legalább.

Ott a laptopod, nézhetsz rajta filmet, olvashatsz rajta könyvet, trollkodhatsz gyakorin, ha csak el akarod ütni az időt.

Ha olyan a munkád amihez csak a laptop kell akkor dolgozz ugyan úgy, mintha otthon lennél. Úgysem mész sehova, élhetsz és dolgozhatsz magyar idő szerint. Hasznosan is telik és a kollégáidnál és a főnökeidnél is szerzel egy hatalmas piros pontot.

Ha dolgozni nem tudsz vagy nem akarsz tanulhatsz is valamit. Regisztálj valamelyik valamelyik tanulós oldalra (Skillshare például) és tanulj meg valami újat. Ha napi 8 órát rászánsz azért elég messzire lehet jutni.

Vagy akár rinyálhatsz itt is, mi szívesen beszélgetünk :P

2021. okt. 28. 18:52
 12/18 anonim ***** válasza:
95%

Most komolyan kérdezem, hogy mi fene olyan nehéz két hete kibírni a seggeden?

Olvass, filmezz, tanulj, mozogj.

2021. okt. 28. 18:55
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötleteket.

4 nap otthonlét a családoddal nem igazán összehasonlítható egy teljesen idegen országban, egyedül töltött 2 héthez. A szállodáról inkább ne is beszéljünk, az első 2 napon nem volt fűtés az egész szinten, mert valami meghibásodott, ülhettem kabátban, takaróban a kb.12-13 fokban egész nap. A kaja is előtecsomagolt helyi ételekből áll, nagyrészt olyanok, amiket önszántamból nem ennék meg, de éhen nem maradhatok, így nincs más választásom. Egyáltalán nem vágytam erre, de a mubkahelyen várnak, ha letelik a karantén,nem tehetem meg, hogy fogom magam, foglalok egy repülőjegyet és indulok haza.

2021. okt. 28. 18:58
 14/18 anonim ***** válasza:

GOndolj arra, lehetne sokkal rosszabb is. Pl. ha nem lenne interneted. Így legalább azzal beszélsz, akivel akarsz.

Fogd fel pihenésnek.

2021. okt. 28. 19:34
 15/18 anonim ***** válasza:
94%

stay 2 weeks at hotel, survive one day without net... omg!

this is a typical first world problem!

sorry, de nem tudlak sajnálni!

1-nek ment a zöld pacsi!

2021. okt. 28. 20:38
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"Nem akarom minden nap azzal teljen, hogy panaszkodom a barátomnak, és teljesen lehúzom őt az életről is."

Ne panaszkodj neki, hallgasd meg, amit mesél, próbálj örülni az örmének. Amikor nem tudtok beszélni írj neki szexi üziket, hogy mit csinálhatnátok, amikor végre hazaérsz. Tetszeni fog neki és te is lefoglalod az agyad a fantáziálással.

2021. okt. 29. 08:56
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
sztem keressetek vmi secure platformot ahol van videocall es mehet a camsex
2021. okt. 29. 09:34
 18/18 anonim ***** válasza:

Úristen de örülnék most 2 hét pihenőnek! Elég sok pénzt adnék érte!

3 hónap alatt maximum 2 szabadnapom volt, mert egyszerre csinálok egy tanfolyamot és egy egyetemet főállás mellett, kb sz*rni nincs időm.

Végignéznék pár sorozatot/filmet, edzenék, nyújtanék, tanulnék, gyakorolnám a németet, amire az utóbbi időben még fél órám sem volt.

Beszélnék rég nem látott ismerősökkel. Nagyon irigyellek!

2021. okt. 29. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!