Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy lehet ép ésszel kibírni nekem és a páromnak is?
Tehát két hétig egy szállodai szobában vagy teljes ellátással és mivel munka miatt csinálod még fizetést is kapsz érte.
Kérdezd meg, hogy a szálloda edzőtermét használhatod-e. Mikor én voltam karanténban minden nap/másnap 2-3 órát kardióztam legalább.
Ott a laptopod, nézhetsz rajta filmet, olvashatsz rajta könyvet, trollkodhatsz gyakorin, ha csak el akarod ütni az időt.
Ha olyan a munkád amihez csak a laptop kell akkor dolgozz ugyan úgy, mintha otthon lennél. Úgysem mész sehova, élhetsz és dolgozhatsz magyar idő szerint. Hasznosan is telik és a kollégáidnál és a főnökeidnél is szerzel egy hatalmas piros pontot.
Ha dolgozni nem tudsz vagy nem akarsz tanulhatsz is valamit. Regisztálj valamelyik valamelyik tanulós oldalra (Skillshare például) és tanulj meg valami újat. Ha napi 8 órát rászánsz azért elég messzire lehet jutni.
Vagy akár rinyálhatsz itt is, mi szívesen beszélgetünk :P
Most komolyan kérdezem, hogy mi fene olyan nehéz két hete kibírni a seggeden?
Olvass, filmezz, tanulj, mozogj.
Köszönöm az ötleteket.
4 nap otthonlét a családoddal nem igazán összehasonlítható egy teljesen idegen országban, egyedül töltött 2 héthez. A szállodáról inkább ne is beszéljünk, az első 2 napon nem volt fűtés az egész szinten, mert valami meghibásodott, ülhettem kabátban, takaróban a kb.12-13 fokban egész nap. A kaja is előtecsomagolt helyi ételekből áll, nagyrészt olyanok, amiket önszántamból nem ennék meg, de éhen nem maradhatok, így nincs más választásom. Egyáltalán nem vágytam erre, de a mubkahelyen várnak, ha letelik a karantén,nem tehetem meg, hogy fogom magam, foglalok egy repülőjegyet és indulok haza.
GOndolj arra, lehetne sokkal rosszabb is. Pl. ha nem lenne interneted. Így legalább azzal beszélsz, akivel akarsz.
Fogd fel pihenésnek.
stay 2 weeks at hotel, survive one day without net... omg!
this is a typical first world problem!
sorry, de nem tudlak sajnálni!
1-nek ment a zöld pacsi!
"Nem akarom minden nap azzal teljen, hogy panaszkodom a barátomnak, és teljesen lehúzom őt az életről is."
Ne panaszkodj neki, hallgasd meg, amit mesél, próbálj örülni az örmének. Amikor nem tudtok beszélni írj neki szexi üziket, hogy mit csinálhatnátok, amikor végre hazaérsz. Tetszeni fog neki és te is lefoglalod az agyad a fantáziálással.
Úristen de örülnék most 2 hét pihenőnek! Elég sok pénzt adnék érte!
3 hónap alatt maximum 2 szabadnapom volt, mert egyszerre csinálok egy tanfolyamot és egy egyetemet főállás mellett, kb sz*rni nincs időm.
Végignéznék pár sorozatot/filmet, edzenék, nyújtanék, tanulnék, gyakorolnám a németet, amire az utóbbi időben még fél órám sem volt.
Beszélnék rég nem látott ismerősökkel. Nagyon irigyellek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!