Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit ajándékozzak a páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ajándékozzak a páromnak szülinapjára?

Figyelt kérdés

Amit tudni kell róla:

-nem hord órát, ékszereket

-imádja a focit, de már mindent kapott ami focival kapcsolatos. Bögre, párna, ágynemű stb

-szereti még a marvelt de az kevésbe létfontosságú, mint a foci

-különösebb hobbija nincs

2021. jún. 21. 15:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél 2 jegyet az EB döntőre.
2021. jún. 21. 15:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm 1-es, leginkább ennek örülne ezt tudom, viszont sajnos akár hogy szeretném nincs pénzem rá. 15-20.000t tudok rászánni
2021. jún. 21. 16:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Parfümöt vettél neki mostanában?
2021. jún. 21. 16:10
 4/7 A kérdező kommentje:
A napokban vett magának két üveggel, pont ezért vagyok ilyen tanácstalan.
2021. jún. 21. 16:14
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Én tudnék egy hasznosabbat, csak az nem ez a kategória :)
2021. jún. 21. 16:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi a foglalkozása és kb milyen idős?

Én váltottam a csecsebecsék helyett a "hasznos, de nem venné meg magának" kategóriára. Pl táska, övtáska, határidőnapló. Ha szeret zenét hallgatni és még nincs hasonlója, akkor vezeték nélküli fülhallgató. Szép ing. Ha olvas, akkor egy jó könyv. Ha szereti a csípőset, akkor paprikakrémek. Haj, vagy szakállvágó.

2021. jún. 21. 16:19
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél neki elményt. Egy kozos via ferrata valamelyik magaslatán az országnak felejthettlen. Mar ha szeret, szerettek mozogni.

Egy izgalmas könyv a fociról, marvelről.

Fizesd be masszázsra, vagy vidd el a kedvenc ettermébe, vagy vegyél márkásabb italt abból amit szeret, vagy süsd meg a kedvenc tortáját.

Menjetek el szabaduló szobába ha már nyitva vannak, vagy egy vr városnéző túrára. Az tuti nyitva van.

Vidd el szervezett kincskeresős túrara a városba, vagy fizesd be magatokat egy festő/főző tanfolyamra. Bár ez a kettő akkor jó buli ha mind a ketten érdeklődtök ilyen témák iránt.

Vegyél színházjegyet a maesteszinház oldalán.

2021. jún. 21. 17:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!