Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy lehet ép ésszel kibírni nekem és a páromnak is?
#1 Sztem ennek a dolognak ket ertelmezese van.
1. van mas akinek megszarabb
2. mindenki a maga szintjen nyomorog.
sztem nem kene lebecsulni a kerdezo problemajat, persze azt erdemes megkerdezned magadtol hogy a karrier miatt erdemes e mindezt bevallalni.
#6 De hogy-hogy nem tudtad, hogy karantén vár rád? Minden országnál olvasható, mik az éppen aktuális covid intézkedések. Mivel az oltottak is fertőzhetnek, simán be van vezetve egy csomó országnál, hogy lehetsz te ötszázszor oltott, akkor is karanténba fognak vágni.
Két hétről van szó. Párod van, aki szeret és vár rád. Jó melóval mentél ki. Fizetik a hotelt, kaja, mindent.
Értem én, hogy nem szeretsz bezárva lenni de ez azért nem az ép ésszel nem kibírható nehézségek közé tartozik.
voltam hasonlo helyzetben nemreg, en is nagyon szenvedtem. hulyeseg az a felfogas, h ne panaszkodj, mert masnak meg rosszabb. ennyi erovel senki ne szoljon egy szot se magyarorszag egeszsegugyi rendszerere, a politikara, a szanalmas berekre stb.. mert afrikaban meg eheznek.
hidd el, ha letelik a karanten, sokkal jobb lesz, uj varos, uj orszag, egy csomo izgalmas dolgot tudsz majd csinalni. ez lebegjen a szemed elott, csak addig kell kibirni valahogy.
addigis tornazz, nyujts, jogazz a szobaban, keress valami jo online logikai jatekot, kezdd el megtanulni az orszag nyelvet, tanulj meg kepet szerkeszteni, tolts le uj appokat es rendszerezd a telefonod, gepet tartalmat, ami nem kell, torold ki, tervezd meg a programjaid a karanten utanra, hallgass meg uj albumokat, podcasteket, vegyel hosszu rekaxalo furdoket, akar csinalhatsz magadrol szexi fotosorozatot is a baratodnak.. ha letelik a 14 nap, utana jobb lesz. a lenyeg, h a kapcsolatotok eros es biztos, tehat ha hazamesz, ugyanott tudjatok folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!