Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezt hogy lehet ép ésszel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogy lehet ép ésszel kibírni nekem és a páromnak is?

Figyelt kérdés
Lehetőségem nyílt kimenni szakmai gyakorlatra a munkahelyem partercégéhez egy távoli országba január végéig. Gondoltam, hogy ez egy soha vissza nem térő alkalom, örültem is neki. Azonban az eddig kinn töltött idő rettentesen nehéz. Kezdve azzal, hogy itt derült csak ki, hogy 2 hét karanténra köteleznek oltottan, Magyarországon és itt is elvégzett negatív pcr-teszttel. Még szerencse, hogy a munkáltatóm állja a költségeit a kötelező 14 napos erkélytelen szállodai szobában való tartózkodásomnak, ahol minden nap kiteszik az ajtóm elé a napi kajámat, illetve telefonon is helyzetjelentést kell adjak, hogy minden rendben. Örökmozgó ember lévén borzasztó ez, számolom hány nap van még hátra a karanténból. Van egy stabil kapcsolatom, barátommal naponta beszélünk videóhívásban. Ez sem olyan könnyű, mivel ő dolgozik, az időeltolódás majdnem fél nap. Nagyon féltem, hogy a kapcsolatunk rovására fog menni ez, de megnyugtatott, hogy ilyesmin egy percig sem kell aggódnom, szeret és várni fog a reptéren. Nem vagyok különösen érzékeny, amennyire tudom igyekszem lefoglalni magam, mégis szinte nem telik el úgy nap, hogy ne sírjak (otthon kb. évente egyszer szoktam, tehát ritkán). Párom tök izgalmas dolgokat mesél, hogy mit csinált aznap, nekem meg a legizgalmasabb dolog a napomban egy helyi specialitás volt, amit hoztak fel ebédre. Hogyan lendüljek túl ezen a mélyponton? Nem akarom minden nap azzal teljen, hogy panaszkodom a barátomnak, és teljesen lehúzom őt az életről is.
2021. okt. 28. 17:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
Panaszkodtam hogy nincs cipőm, aztán találkoztam egy emberrel, akinek nem volt lába. Folytassam, vagy megértetted ennyiből is?
2021. okt. 28. 17:13
 2/18 anonim ***** válasza:
98%
Az első tökéletesen leírta.
2021. okt. 28. 17:23
 3/18 A kérdező kommentje:
Persze, kétségkívül jobb a helyzet, mintha mondjuk börtönben lennék, de akkor is nagyon nehéz, nem kívánok ilyesmi élményt senkinek. Aki járt már hasonló cipőben, annak szívesen venném a tanácsait.
2021. okt. 28. 17:33
 4/18 anonim ***** válasza:
97%
Hat en orulnek ket het karantennak, olvasbek, rajzolnek, filmeznek stb.
2021. okt. 28. 17:44
 5/18 anonim ***** válasza:
31%

#1 Sztem ennek a dolognak ket ertelmezese van.

1. van mas akinek megszarabb

2. mindenki a maga szintjen nyomorog.

sztem nem kene lebecsulni a kerdezo problemajat, persze azt erdemes megkerdezned magadtol hogy a karrier miatt erdemes e mindezt bevallalni.

2021. okt. 28. 17:46
 6/18 A kérdező kommentje:
Ismétlem, nem tudtam, hogy karanténba kell vonulnom a kiutazás után. Ha tudom, akkor nyilván máshogy készülök, a laptopomom és ruháimon, tisztálkodási szereken kívül nem sok mindent hoztam magammal. Azt nem írtam bele, de 1 napig mobilnetem, illetve internetem sem volt, illetve a vpn beállításával is megszenvedtem. Netflixen nézek sorozatokat, könyvet papíralapon szeretek olvasni, de nem hoztam magammal csak egyet, amit már a hosszú repülőút alatt elolvastam. Ilyenkor érzi csak igazán az ember, hogy mennyire fontosak az emberi kapcsolatok, mikor teljesen egyedül van egy szobában 2 hétig.
2021. okt. 28. 17:56
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

#6 De hogy-hogy nem tudtad, hogy karantén vár rád? Minden országnál olvasható, mik az éppen aktuális covid intézkedések. Mivel az oltottak is fertőzhetnek, simán be van vezetve egy csomó országnál, hogy lehetsz te ötszázszor oltott, akkor is karanténba fognak vágni.

Két hétről van szó. Párod van, aki szeret és vár rád. Jó melóval mentél ki. Fizetik a hotelt, kaja, mindent.

Értem én, hogy nem szeretsz bezárva lenni de ez azért nem az ép ésszel nem kibírható nehézségek közé tartozik.

2021. okt. 28. 18:13
 8/18 A kérdező kommentje:
Munkáltatóm intézett szinte mindent ezzel kapcsolatban. A főnököm azt mondta, hogy oltottan és negatív tesztekkel nem kell karanténba menjek, mint kiderült a kiutazásom előtt pár nappal szigorítottak. Valóban nem néztem utána, gondoltam csak jobban tudja a főnököm, főleg,hogy ő rendszeresen jár ki, igaz rövidebb időre. Még jó, hogy nem nekem kell állni a költségeket, ami horribilis tétel lenne számomra. Soha nem volt korábban olyan nap, hogy ne menjek ki egyáltalán az utcára, most pedig még a hotel folyosójára sem mehetek ki, erkély nincs, nem szólhatok senkihez élőben. Lehet leírva nem tűnik annyira borzasztónak, de a valóságban nagyon is az.
2021. okt. 28. 18:24
 9/18 anonim ***** válasza:
51%

voltam hasonlo helyzetben nemreg, en is nagyon szenvedtem. hulyeseg az a felfogas, h ne panaszkodj, mert masnak meg rosszabb. ennyi erovel senki ne szoljon egy szot se magyarorszag egeszsegugyi rendszerere, a politikara, a szanalmas berekre stb.. mert afrikaban meg eheznek.

hidd el, ha letelik a karanten, sokkal jobb lesz, uj varos, uj orszag, egy csomo izgalmas dolgot tudsz majd csinalni. ez lebegjen a szemed elott, csak addig kell kibirni valahogy.

addigis tornazz, nyujts, jogazz a szobaban, keress valami jo online logikai jatekot, kezdd el megtanulni az orszag nyelvet, tanulj meg kepet szerkeszteni, tolts le uj appokat es rendszerezd a telefonod, gepet tartalmat, ami nem kell, torold ki, tervezd meg a programjaid a karanten utanra, hallgass meg uj albumokat, podcasteket, vegyel hosszu rekaxalo furdoket, akar csinalhatsz magadrol szexi fotosorozatot is a baratodnak.. ha letelik a 14 nap, utana jobb lesz. a lenyeg, h a kapcsolatotok eros es biztos, tehat ha hazamesz, ugyanott tudjatok folytatni.

2021. okt. 28. 18:36
 10/18 anonim ***** válasza:
72%
Az egyes vagyok. Elnézést kérek azoktól, akiknek belegázoltam a lelkébe, vagy akiknek most bele fogok. Biztos kellemetlen a dolog, én most éppen beteg vagyok, 4 napja nem mozdultam ki, és tényéeg rossz. De akkor is, szánalmas ez a rinyálás. Egyrészt magadnak köszönheted, utána kellett volna nézni mi várható, másrészt sokan irigyelnek most téged, hogy ez életed legnagyobb problémája. Két hétig etetnek itatnak egy szállodában, aztán dolgozol külföldön, ott és azt amire vágytál. De rossz neked, édes istenem. Sajnállak egy kicsit, mondjuk 19:00-tól 19:03-ig. Elég lesz?
2021. okt. 28. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!