Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a paromnak hogy nem akarok a ciganysorra menni hozzájuk? Rosszul erzem magam emiatt.
En is cigany vagyok, viszont en soha nem voltam soron es nem is ott nottem fel. A csaladomon kivul nem is foglalkozok ciganyokkal, egy cigany baratnom van.
Nem mondtam neki de en tudom hogy soron lakik es en nem akarok oda menni....tudom hogy gonosz vagyok ezert de nekem ez nem megy. Olyan cigany sort kepzeljetek el ahova ha be megy egy idegen csak így ,megverik.
Sajnalom ot hogy ilyen emberek kozott lakik hiszen ő nem is olyan...ismerem ot, es sajnalom. De ha jobban belegondolok 24 eves jó munkaja van mar reg eljohetett volna onnan akkor ezek szerint mégis jó ott neki.
Mar nagyon mondja hogy menjunk el naluk, de en nem akarok....mit mondjak neki? Istenem ha ezt elmondom neki hogy azert nem akarok naluk menni mert soron lakik megfog ram haragudni
Lehet buta kérdés, de mi az a cigánysor?
Egyébként légy vele őszinte, ez a legcélravezetöbb :)
Ha nem vagy őszinte, akkor biztos a szakítás előbb-utóbb.
Ha őszinte vagy, akkor lehet hogy magára veszi és szakít, de ha nem, akkor akár van esély egy jó kapcsolatra.
Nyilván az őszinteség nem egyenlő a parasztsággal.
Vele mennék, en csak peldat irtam hogy milyen az a hely ahol lakik, hogy ha idegen megy oda ott verekedes van. Nem akarok ilyen helyre menni.
Első, az a ciganysor ahol a varosnak vagy falunak egy reszen, csak ciganyok laknak
En nem mernék végig menni a soron ciganykent sem, nem hogy magyarkent
De te tudod
Ha elmész, akkor legközelebb megkéri a kezedet és oda akar vinni lakni.
Szállj le a földre: az az ő otthona, ő ott érzi jól magát a saját közegében.
Nem fog változni. Elvárja, hogy alkalmazkodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!