Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy pasiba de azt hiszi azért mert be akarok költözni hozzá?
Szerelmes lettem a pasiba, majd közölte, hogy biztos csak azért, hogy el tudjak költözni a szüleimtől. Úgyhogy ne dumáljak neki érzésekről egy haszonleső k***@ vagyok a szemében. Teljesen összetörtem. Semmi fullextrás, csak egy 2 szobás panel lakás.😔
Ennyire soha nem aláztak meg. 😭
Min van mindketten idejártok?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Hasonló témában kérdést akartam kiírni amikor láttam ezt.
Kialakult egy fura (számomra) is fóbia szerű dolog bennem.
Régen volt több nagyon jó kapcsolatom (kivéve a végüket) és egy fura, amiben valljuk be ,részben vagy egészben kihasználtak manipuláltak. Most 35 múltam,nagyon nem vagyok 10/10es pasi,viszont túlságosan is jószívű és kicsit naív..(voltam.)
Nagyon nehezen sok küzdelem árán és sajnos közvetett örökléssel, összejött a normális élet (ház, autó .....)
Azért reálisan nézve azok a hölgyek akik szóba állnak velem nagy eséllyel elváltak és vagy anyukák.
Anyukákkal alapvetően nem lenne gondom, imádom a gyerekeket. Igen igen....az a béta vagyok akik a k úŕó gép alfák porontyait képes felnevelni.
Szóval a fóbiám ,hogy sok úgymond átlag alatti anyagi helyzetű nő csak kihasználni akar majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!