Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes lettem egy pasiba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem egy pasiba de azt hiszi azért mert be akarok költözni hozzá?

Figyelt kérdés

Szerelmes lettem a pasiba, majd közölte, hogy biztos csak azért, hogy el tudjak költözni a szüleimtől. Úgyhogy ne dumáljak neki érzésekről egy haszonleső k***@ vagyok a szemében. Teljesen összetörtem. Semmi fullextrás, csak egy 2 szobás panel lakás.😔

Ennyire soha nem aláztak meg. 😭

2021. júl. 11. 20:11
 1/9 Noren1989 ***** válasza:
37%
Tàn nem az összeköltözést kellett volna emlegetni, hanem a romantikus kapcsolatot...🤗🤭
2021. júl. 11. 20:15
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Na és! A pasi hülye, te meg örülj, hogy megszabadulsz tőle.
2021. júl. 11. 20:16
 3/9 anonim ***** válasza:
2021. júl. 11. 20:19
 4/9 anonim ***** válasza:
10%
Azért valljuk be tényleg érdekes, hogy nem egy albérletes garzonos pasasba, vagy egy szüleivel élő srácba szerettél bele...
2021. júl. 11. 20:45
 5/9 A kérdező kommentje:
4. A legutolsó exem a szüleivel lakott és az összes többi is. Tényleg Várkonyi Andi vagyok.😀
2021. júl. 11. 20:47
 6/9 anonim ***** válasza:
3%
"exem"
2021. júl. 11. 20:52
 7/9 anonim ***** válasza:
47%

Hasonló témában kérdést akartam kiírni amikor láttam ezt.

Kialakult egy fura (számomra) is fóbia szerű dolog bennem.

Régen volt több nagyon jó kapcsolatom (kivéve a végüket) és egy fura, amiben valljuk be ,részben vagy egészben kihasználtak manipuláltak. Most 35 múltam,nagyon nem vagyok 10/10es pasi,viszont túlságosan is jószívű és kicsit naív..(voltam.)

Nagyon nehezen sok küzdelem árán és sajnos közvetett örökléssel, összejött a normális élet (ház, autó .....)

Azért reálisan nézve azok a hölgyek akik szóba állnak velem nagy eséllyel elváltak és vagy anyukák.

Anyukákkal alapvetően nem lenne gondom, imádom a gyerekeket. Igen igen....az a béta vagyok akik a k úŕó gép alfák porontyait képes felnevelni.

Szóval a fóbiám ,hogy sok úgymond átlag alatti anyagi helyzetű nő csak kihasználni akar majd.

2021. júl. 11. 21:07
 8/9 anonim ***** válasza:
71%
Remélem végleg kidobtad ezt az idióta barmot.
2021. júl. 11. 21:08
 9/9 anonim ***** válasza:
47%
Igaza van
2021. júl. 12. 04:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!