Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ajándék a páromnak ha levágatom a hajam?
Ez ne neki legyen ajándék, hanem neked. Nem ő hordja. Mondjuk ha netán szakítotok, a hajad akkor is veled marad.
Az se mindegy, hogy milyen hosszú most, milyen az arcformád. Esetleg érdemes megkérni a barátod, hogy mutasson képet, milyen haj tetszik neki. Lehet, hogy ő rövid alatt egy vállig érőt ért, egy pixie már nem tetszene neki.
Amúgy alapvetően azt tudom tanácsolni, rövid hajú nőként, hogy fokozatosan vágass. Mondjuk először vállig érőre, aztán fülig, és tovább. Így még gyorsan visszanő, ha meggondolod magad. A rövid hajjal meg úgy is két havonta kéne fodrászhoz menni. Ugyanott vagy.
Megnéztem a telefonját van benne olyan mappa hogy szép frizurák és ilyen rövidségű képek vannak bene.
Már nagyon régóta gondolkodom a rövid hajon úgyhogy szerintem bevallanám egyből a nagyon rövidet.
Ez nem minden fejformához áll jól.
Mi van ha hülyén nézel majd ki, parókát veszel?
5
Nem a párom nö elfelejtetem irni hogy leszbikusok vagyunk remélem ez nem zavar senkit.
6.-os Ha nem álna jól nem huznák parokát mert szerintem egy döntésnek vállalni kell a következményét.
7.
És mi lenne, ha előtte próbálnál fel egy rövid parókát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!