Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire nézitek meg a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nézitek meg a párotoknak a családi hátteret ? Nem anyagi dologra gondolok itt elsősorban!

Figyelt kérdés

Mi az ami fontos ilyen téren? Mire figyeltek oda?

N

2021. okt. 27. 12:25
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Nehéz kérdés, mert általában azután ismerem meg a családját hogy egyáltalán egy pár leszünk. Onnantól olyan óriási jelentősége nincs, max ha nem szimpatikusak akkor kerülöm vagy minimalizálom a kapcsolattartást.
2021. okt. 27. 12:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

senki nem tehet arrol, hogy milyen a csaladja. nyilvan idealis esetben ertelmes, jofej szulei vannak, akikkel jo a kapcsolat, de pl. senki nem tehet arrol, ha elvaltak a szulei vagy az apja alkesz vagy az anyja ostoba laposfoldhivo.

volt olyan pasim, akinek nagyon buta, proli szulei voltak (o is igy gondolta), attol meg a kapcsolatunkra ez nem volt kihatassal. a legjobb, ha az enyemhez hasonlo, kozeposztalybeli ertelmisegi csaladbol jon a hasonlo ertekrend miatt, de mondom, ez nem befyolasol semmit, ha amugy passzolunk a pasival.

2021. okt. 27. 13:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Így van , nem tehet róla senki milyen családja , szülei vannak.

És nem is a családjával akarok együtt élni.

2021. okt. 27. 13:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire
2021. okt. 27. 14:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekel. A vőlegényemnek olyan link szülei vannak, hogy borzasztó. Az apját szánom, az anyját rühellem. De ő valamiért mindezek ellenére jól sikerült.

Van egy gyermekkori barátom, mára inkább ismerősöm, neki csodálatos családja van, néha szégyellem a sajátom mellette. Aztán egy mihaszna munkakerülő lusta here lett, aki mindenre csak hisztizik meg drámázik. Egy igazi picsa lett abból a fickóból, pedig tiniként kedveltem.

Szóval engem nem érdekel. Ne akarjanak az életemre törni és azt csinálnak, amit akarnak.

2021. okt. 27. 15:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem számít komoly kapcsolatnál a normális, rendezett családi háttér. Nem akarok a leendő gyerekeimnek balhés, nemtörődöm, esetleg alkesz nagyszülőket. Nem baj, ha "egyszerűbb" emberek, de azért ne legyen ciku velük egy családi program.
2021. okt. 27. 16:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Annyira nem érdekel a lánnyal tervezek járni nem a családjával

Max viccként a "Nézd meg az anyját, vedd el a lányát"

2021. okt. 28. 06:55
 8/10 anonim ***** válasza:

De ezt hogy kell elképzelni? Megismerkedsz valakivel, összejöttök, minden jól működik, komolyra fordul a dolog, bemutat a családnak.... És szakítasz ha ők nem szimpik? (Nem kötekedni akarok, csak nekem ez furcsa, nem tudom elképzelni hogy hogy működne.)

2021. okt. 28. 07:53
 9/10 anonim ***** válasza:

6

Elfelejted, hogy magadnak szülsz

2021. okt. 28. 10:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem annyira nem számított az ő családja (bár tény, a lentebb leírt esemény szokatlan volt számomra), neki sem az enyém.

Inkább a családjainknak számított a másik fél.

Az én szüleim is mindenféleképpen le akarták csekkolni, hogy nekem való-e a hölgy és családja, illetve az ő szülei is ugyanígy voltak velünk.

A feleségem vietnámi. A családja pedig nagyon tradicionális.

Ez magával hozta azt is, hogy az első hivatalos randinkra jött a fél családja (2 tesó, 2 szülő, 3 nagyszülő, 2 nagybácsi/néni, 2 unokatesó, 3 unokaöccs/húg). Igen, mint a Jó reggelt Vietnám-ban.

14 családtagja jött velünk étterembe, kávézni, Margitszigeten sétálni, stb.

Szinte hallottam a külső szemlélők gondolatait: "Némmá' a kölök tart idegenvezetést egy csapat kínainak" :D

Persze, számítottam rá, meg el is mondta előre, hogy ez lesz, és hogyan mutatkozzak majd be nekik, meg minden.

De akkor is...ott elsőre nagyon fura volt, hogy pár perccel a találkozási idő és egy kis csevegés után mindenkinek egyesével szinte "rituálisan" be kellett mutatkoznom. (A tiszteletteljes vietnámi bemutatkozás, összetettebb, mint amit a koreai történelmi drámákban látni...)

2021. okt. 29. 04:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!