Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Felborítanád az életedet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felborítanád az életedet egy szerelem miatt? Részletek lent

Figyelt kérdés

Csak akkor tudnánk együtt lenni ha költözés van. Vagy ő, vagy én…

Igaz egy megyében élünk de a két vége szinte. Ingázás nem lenne megoldható napi szinten. Most a találkozások alatt megoldottuk, de erre berendezkedni párkapcsolatilag nem lehet. Most is főleg én utaztam, mert több időm volt jobban meg tudtam oldani. Én vagyok a nő. Költözéssel kapcsolatban : sajnos vagy sem de racionális okok miatt megint én leszek az akinek mennie kell. Neki ott fix állása van, és az én fizetésemnek több mint dupláját keresi, így érthető, hogy ha nem ő adja fel ezt. Így abban a városban költöznénk össze ahol ő dolgozik. Ő most annak a városnak a környékén él egy kis faluban. Én pedig szintén egy faluban élek a megye másik részén, és ott is dolgozom helyben, de nem túl jó a keresetem.

Szeretnék belevágni, örökké nem ülhetek otthon anyum mellett de mégis most kicsit fàj mindent feladni, néha belémhasít , hogy nem kéne.

Mit gondoltok ?

2021. okt. 24. 21:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

5: nyilvan kotodik, de nekem egyaltalan mem volt olyan hatasa ennek, hogy annyira sokmindent el kene dobnia. tok mas lenne, ha pl. lenne egy haza, amit o epitett, csinositgatott, rendezett be es azt kene feladnia. a kerdesbol itelve a kerdezo az anyjaval lakik otthon, az meg teljesen normalis hogy 20 felett az ember valamikor elkoltozik az anyjatol. nem tudom, hany eves a kerdezo, de bizonyos kor utan mar egeszsegesebb a paroddal lakni, mint a szuleiddel. ezek a kis vidéki falvak meg kb tok egyformak egy megyen belul.

arrol se irt, hogy barati tarsasagot ott kene hagynia vagy valami.. egy megye ket vege az manapsag mar nem tavolsag. es legrosszabb esetben meg visszakoltozik az anyjahoz, ha nem jon be a pasival a dolog.

ez nem az ‘elet feladasa’, ez egy termeszteses levalalsi folyamat. itt egyedul a munkajat kell feladnia, de abbol meg siman talal itt is hasonlot.

en most olyan helyzetben vagyok, hogy a baratom kulfoldon el, repulovel 2.5 ora az ut. nekem kene koltoznom. itt a lakasom, amit em remdeztem be, csinositgattam, rendezgettem, idot es penzt oltem bele. itt a munkam, amiert azert annyira nem vagyok oda, de sok szempontbol eleg szerencses vagyok vele, arlag felett keresek, nem kell megszakadni es jo a tarsasag, azert ilyet nem olyan konnyu talalni. plane kulfoldon. itt az osszes baratom, en nem konnyen alakitok ki baratsagokat, tehat ott csak a pasim + az o tarsasaga lenne. itt a csaladom, akikkel heti szinten csinalunk programokat.

es meg erre se mondanam, hogy az ‘eletem feladasa’ pedig sokkal tobb mindent kockaztatok, sokkal tobb mondenrol le kene mondanom, mint a kerdezonek.

2021. okt. 25. 08:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Én szerelem nélkül is belevágtam ennél sokkal komolyabb költözésbe. Szerintem épp itt az ideje leválnod a családról és a saját lábadra állnod. Mi ebben az életed feladása? Ha nem tetszik és nem érzed jól magad, bármikor visszamehetsz. Nem értem mitől félsz.
2021. okt. 25. 11:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!