Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Felborítanád az életedet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felborítanád az életedet egy szerelem miatt? Részletek lent

Figyelt kérdés

Csak akkor tudnánk együtt lenni ha költözés van. Vagy ő, vagy én…

Igaz egy megyében élünk de a két vége szinte. Ingázás nem lenne megoldható napi szinten. Most a találkozások alatt megoldottuk, de erre berendezkedni párkapcsolatilag nem lehet. Most is főleg én utaztam, mert több időm volt jobban meg tudtam oldani. Én vagyok a nő. Költözéssel kapcsolatban : sajnos vagy sem de racionális okok miatt megint én leszek az akinek mennie kell. Neki ott fix állása van, és az én fizetésemnek több mint dupláját keresi, így érthető, hogy ha nem ő adja fel ezt. Így abban a városban költöznénk össze ahol ő dolgozik. Ő most annak a városnak a környékén él egy kis faluban. Én pedig szintén egy faluban élek a megye másik részén, és ott is dolgozom helyben, de nem túl jó a keresetem.

Szeretnék belevágni, örökké nem ülhetek otthon anyum mellett de mégis most kicsit fàj mindent feladni, néha belémhasít , hogy nem kéne.

Mit gondoltok ?

2021. okt. 24. 21:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Persze. Én nem nagyon szeretem elhagyni a komfortzónám, de szerelem ért ez kb.semmi.
2021. okt. 24. 21:59
 2/12 A kérdező kommentje:
Végülis lehet ez csak a félelem nálam, még sosem éltem mashol csak itthon.
2021. okt. 24. 22:02
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

ha bármi rosszul sül el, legyen b terved.

nem hiszem, h. bármit megéri feladni a szerelemért.

én sokkal racionálisabb vagyok, a rózsaszín köd korszakból már kinőttem.

ha rossz érzéseid vannak a költözés miatt, az nem véletlenül van, hallgass a megérzéseidre.

nem vagy köteles elköltözni, mondhatsz nemet.

2021. okt. 24. 22:28
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
azert ez messze van attol, hogy ‘feladd az eleted’. munkat kell valtanod es elkoloznod, de nem a volag masik vegere. azt veszem ki ebbol, hogy olyan munkad van, amibol viszonylag konnyen talalsz masikat, jobbat es a lakhelyedhez se kotodsz annyira. egy megye. belul siman tudsz majd talalkozni a barataiddal, csaladoddal, azert ez nem a vilag vege. ha fontos neked, szerintem ez belefer, ha megsem jon be, vissza tudsz koltozni es kesz.
2021. okt. 24. 22:30
 5/12 anonim ***** válasza:
43%

"es a lakhelyedhez se kotodsz annyira."

3

hát, nem jött le neked a lényeg, mert a kérdező pont azt írta, h. fáj neki mindezt feladni, ha nem kötődne a szülői házhoz, a falujához stb. akkor nem írta volna i ezt a kérdést.

2021. okt. 24. 22:38
 6/12 anonim ***** válasza:
90%

Felboritottam, kétszer is.

Egyiket se bántam meg, bár már nem vagyok velük.

Én is kis városból költöztem egyszer külföldre, egyszer pedig a fővárosba.

2021. okt. 24. 22:42
 7/12 anonim ***** válasza:
70%
Tudod honnan lehet tudni hogy valódi a szerelem és az érzések? Ha akár a "világvégére" is képes lennél elmenni a másikért. Ha nem a racionális számolgatás a legfontosabb, hanem hogy együtt legyetek. Ettől még lehet b) terv, de nekem úgy tűnik nem kockáztatsz túl sok mindent. Akkor???
2021. okt. 24. 22:59
 8/12 anonim ***** válasza:
88%
1. Nem mész messze. Lehet vagy 80km. Az egy köpésre van. A faludban nincs jó munkahelyed, nincs veszteni valód. Viszont előbb keress munkahelyet a barátod városában, mielőtt költözöl.
2021. okt. 24. 23:08
 9/12 anonim ***** válasza:
88%
Mikor csak a kérdést olvastam, azt hittem, valami szuper állást kell feladni és ezer kilométerekre költözni a bizonytalanba.
2021. okt. 24. 23:09
 10/12 A kérdező kommentje:
Lehet én aggódom túl. De igaz, annyira sokat nincs vesztenem. B terv van hazajönni még mindig jöhetek. De nem szívesen jönnék vissza ha már “ leléptem”.
2021. okt. 25. 01:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!