Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a magukat keménynek mutató nőket meg lehet bántani, vagy lepereg róluk a kritika?
Elsőre hülye kérdésnek tűnik, de talán nem az. Vannak nők, akik olyan vágánynak tűnnek, hogy úgy tűnik, semmivel sem lehet őket megsérteni. Ilyenkor hajlamos lehet az ember jobban elegedni magát, hogy az ilyen nők úgysem veszik fel a rájuk mondott káromkodást, beszólást.
De lehet, titokban nekik is rosszul esik, ha bántják őket?
Egy szóval sem mondtam, hogy kifejezetten célom kenne bántani másokat. Szerintem a kérdés megfogalmazásából is nyilvánvaló, hogy elméleti kérdést tettem fel. A válaszokat pedig mint ismeretterjesztést kívántam olvasni. Te viszont megpróbáltál most bántani engem az előítéleted miatt.
Nem, ez csak a te teljes irracionális elméleted. Amit művelsz, az hasonló az paranoiához.
"Ha a logó mellüket, lapos fenekét, narancsbőrös hátsóját, vagy életkorát szidod, rögtön kis sipákoló lánnyá változik."
Nálam rendesen ráb_asznál ezzel, ugyanis adok a testemre. De még olyanoknál is magadat minősíted, akinél igazad van és tényleg lapos/narancsbőrös, ha meg az életkorát szidod, akkor pláne (WTF?).
"Ha a logó mellüket, lapos fenekét, narancsbőrös hátsóját, vagy életkorát szidod, rögtön kis sipákoló lánnyá változik."
Biztos, hogy sipákoló lánnyá változik, vagy simán visszaszól és a magasságodat, kopaszodó fejedet, hatalmas homlokodat, vagy életkorodat kezdi szidni, amin te úgyszint megsértődsz és sipakolásnak tulajdonítod? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!