Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külső szépség vagy lelki szépség. Miért bántanak érte?
40 éves férfi vagyok, beleszerettem egy 35 éves nőbe.
mondják, hogy a szerelem elveszi az ember eszét, de nem.
az agyammal tudom, hogy a korábbi barátnőim hozzá képest modell külsejű csajok voltak, magasak, vékoyak, babaarcúak, fiatalabbak.
a mostani szerelmem középmagas, nem vékony, de nem is kövér, pont jó, és nem babaarcú, nem szimmetrikus szépség, sőt, sokan lehet, hogy nem is mondanák klaszik szépségnek.
de nekem tetszik.
és ami főleg megfogott benne, az a személyisége, a lelke, a gondolatai.
elképesztően vonzó a belső tulajdonságokkal rendelkezik, amivel a régebbi, gyönyörű barátnőim nem.
ha összevetem őket, a korábbi csajaim olyanok voltak mint egy kívülről szép, de belülről üres váza.
nem olvastak,nem voltak önálló gondolataik, nem vot igazából tehetségük a sminkelésen és a vásárláson kívül semmihez.
ami a probléma: haverok és rokonok is szóvá tették, hogy a mostani nőm olyan vonzó külsőleg szerintük, mint az exeim.
emiatt iszonyú mérges vagyok, mert mi közük hozzá, az én választásom, másrészt elborzaszt ez a felszínesség, hogy csak a külső, csak a szépség számít.
én több izgalmat élek át a mostani szerényebb külsejű barátnőm mellett, mint a szuper szexis csajaim mellett.
inspirál, nagyon szeretjük egymást, és nekem ő szép.
hogy kezeljem ezeket a beszólogatásokat, és főleg hogy védjem ki, hogy a szerelmem fülébe ne jussanak?
kihagytam a lényeget:
ami a probléma: haverok és rokonok is szóvá tették, hogy a mostani nőm NEM olyan vonzó külsőleg szerintük, mint az exeim.
Az ilyen emberek nem baratok. A baratok azok nem mondanak semmi rosszat a szeretett nod kulsejere.
Gondolkodj el ezen.
A szepseg egy szubjektiv fogalom. A barataid rosszindulatuak es korlatoltak.
N
Miért nem elég annyit mondanod, hogy rendben?
Miért ne jusson el hozzá? O.o
haverok és rokonok is szóvá tették, hogy a mostani nőm olyan vonzó külsőleg szerintük, mint az exeim. => Az exemnek is azt mondta a haverja rám, hogy "Ez mi? Ez nem a te szinted, majd én hozok neked olyat."
Hát... Az utánam következőt is látta, arra vajon mit mondhatott... Nem vagyok elszállva, de tudtam különbséget tenni.
Az ő nőjét meg inkább hagyjuk.
Lényeg, senkire nem tartozik, kivel vagy együtt, csakis rád + az érintett személyre. Főleg, ha nem megalkuvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!