Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit számít egy kapcsolatban, hogy mennyire találod szépnek a párod nemi szervét?
2#+ Annyit hozzáteszek, egy bizonyos szint után, teljesen lényegtelen. Hiába nő a komolyság, nem lesz kevésbé lényeges, mint semennyire.
Csak személyiség számít.
Számít. A barátnőmnek borotvált babapuncija van, aminek a közelében egyetlen nagy anyajegy sincs. Nekem 17 cm-es körülmetélt, enyhén felfelé görbülő, azt mondanám szép farkam van.
Én is voltam már olyan lánnyal, akinek elég ápolatlan, csúnya, büdös puncija volt és a barátnőm is mesélte, hogy volt már ápolatlanul szőrös, lefelé görbülő, lőcsös, kicsi farkú sráccal, ami elég rossz élmény volt neki.
Nézd, nyilván nem vízválasztó ez. De azért egy 10-es listán ott a helye. Meg nem kell világ szépének lennie, az is jó ha csak már jó értelemben átlagos.
Oszinte leszek, szerintem fele annyira nem kivannak a parom , ha nem tartanam iszonyu gyonyorunek es szexinek a nemiszervet.
Nekem ugyan annyira fontos, mint a szex minosege.
Lattam mar szamomra undorito farkat, aminek nem a meretevel volt a gond. Na az olyanhoz hozza se nyulnek.
21L
lehet lepontozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!