Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyit számít egy kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit számít egy kapcsolatban, hogy mennyire találod szépnek a párod nemi szervét?

Figyelt kérdés
"Van aki szerint a jó szex az alapja a jó kapcsolatnak."

2017. okt. 26. 19:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

8:

De sokszor a szépségnek és ápoltságnak van köze egymáshoz.

Amikor igénytelen, pattanásos, zsíros hajú, ugyanazt a ruhát napokig felvevő, ritkán borotválkozó kamasz voltam, akkor kevésbé tetszettem a lányoknak, mint amikor már napi szinten mostam hajat, elmulasztottam a pattanásaimat, karbantartottam az arcszőrzettem és fújtam magamra parfümöt. Pedig se a testalkatom, se az arcom kinézete nem változott.

Attól lettem szebb a nők szemében, hogy ápoltabb lettem és adtam magamra. Ugyanígy egy nemi szerv is lehet szebb, ha rendszeresen megmossák, szőrtelenítik vagy ritka és szélsőséges esetekben plasztikai műtétet végeznek rajta (pl fitymaszűkület, vagy óriásajkak esetén)

2017. okt. 26. 20:54
 12/13 anonim ***** válasza:

De akkor neked alapból nem volt ronda arcod.

A csontozatodat, arcformádat nem változtatja meg a fürdés.

2017. okt. 27. 02:45
 13/13 anonim ***** válasza:

A saját nemi szervemet egyáltalán nem tartom szépek, sőt. Minden párkapcsolatomban rettegtem az első szex előtt, hogy a partnerem meggondolja magát és emiatt elhagy. Érdekes módon egyszer sem történt meg, sőt, mindenkivel volt orális szex is, tehát gondolom annyira taszítónak csak nem tartották.

Szerintem ha valakit tényleg szeretünk, szerelmesek vagyunk, akkor azt a testrészét is szépnek tartjuk. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem tudunk elképzelni "szebbet", de valószínűleg tökéletesen megfelel.

A nemi szerv kinézete és a szex minősége között meg nem látok összefüggést.

2017. okt. 27. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!