Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szoros tipusu lany vagyok és...

Szoros tipusu lany vagyok és ez miatt nagyon sokat bantanak ez baj szerintetek?

Figyelt kérdés
13 eves vagyok és kicsi koron ota bantanak a kulsom miatt. Vilagosbarna hajam van és zold szemem. Nem is a szor szinevel van a baj, hanem a mennyisegevel. A kezem nagyon durva és igazabol mindenhol van. Anya nem mindenhol enged gyantaztatni igy is sokba kerul. Valami megoldasr vagy biztatast tudtok mondani? Koszi:)

2016. márc. 11. 16:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Hormonokkal és a pajzsmiriggyel lesz zavar . Természetes megoldásokat keressetek , a klinikai nem mindig hatásos .
2016. márc. 11. 16:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen jelent betegséget.

Teljesen egészséges a hormonszintem és a pajzsmirigyem is, mégis a nyakam is szőrös, ami más nőknek nem szokott. Sőt én világos bőr mellé kaptam sötét erős szőrzetet. Nekem gyantázástól, epilatortól, csipesztől mindig benőtt az újonnan növő szőr és gyulladt piros foltokkal lettem tele szőr helyett, ami legalább olyan csúnya volt. Voltam SHR-es szőrtelenítésen, ott is csak pislogtak rám, hogy milyen mutáns vagyok. Persze az se használt. Ezért átszoktam a borotvára egy ideje, hát ez se jó, mert ezt meg naponta csinálhatom, de legalább a bőröm ép és lehet alapozni a nyakam.

Szerintem örülj, hogy szőke a szőröd, és próbáld elfogadni magad. Persze a gyanta, ha neked bevált, akkor nyugodtan csinald. Még talán az a legjobb mind közül.

2016. márc. 11. 16:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, nekem ks mindig benő a sző dehát kinyomkorjuk meg kiszedi a kozmetikus… a kezemmel nem tudunk mit kezdeni az zavar nagyon mert jön a rövidujjús idő
2016. márc. 11. 22:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a karomat is borotválom,sőt a kézfejemet,ujjaimat is.Rajtam is nagyon sok van,szinte mindenhol.A gyantát sajna nem bírja a bőröm,legalábbis rendszeresen nem,ezért borotválok.
2016. márc. 12. 05:51
 5/5 anonim válasza:
Borotválkoz azal nincs baj ráadásul nemis anyira drága mint a gyantázás
2016. márc. 12. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!