Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktál mondani olyat a párodnak, hogy "örökké szeretni foglak"?
Én 24 évvel ezelőtt mondtam.
Hazudtam, akkor még nem tudtam ám. 😐
Mostmár nem teszek ilyen felelőtlen kijelentést.
"Igen, mert akkor úgy érzem."
Pont ez az. AZ ilyen hirtelen és túlzóan elragadott partnerek lépnek le a legkönnyebben egy másik "legeslegnagyobb szerelem" miatt.
"Ugy latszik valakinek nem tetszik az ha örökke szeretni akarna vkit:D"
EZ ilyen tinis dolog, mikor havonta jönnek a nagy szerelmek.
24 nem feltétlenül esik jól mindkét félnek.
Nekem, ha a párom ilyet mondana, kifejezetten kellemetlen lenne, mert nettó bromság és emellett nyálas túlzás. Ha igazat mond, kifejezi itt és most mennyire szeret, az nagyon jól esik és még őszinte is.
De én eleve nem szeretem a túlzó megfogalmazását az érzéseknek. Többre értékelem, ha tettekkel fejezi ki amit érez, vagy egyszerűen költői alűrök nélkül.
25#
Ezt ki kell tapasztalni.
Nálunk a párom mondta elsőként( férfi). Nálunk ez teljesen természetes. Nekem is, neki is jól esik.
"Pont ez az. AZ ilyen hirtelen és túlzóan elragadott partnerek lépnek le a legkönnyebben egy másik "legeslegnagyobb szerelem" miatt."
Nem, én romantikus vagyok és demi, nagyon nehezen esek szerelembe. Nekem az az álmom, hogy a kapcsolat kezdődjön a 10. évnél, amikor már ismerjük egymást, nincsenek meglepik, kiszámíthatóak vagyunk egymásnak. Az álmom egy "unalmas" (kinek mi az ugye), intim, barátságra épült kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!