Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktál mondani olyat a párodnak, hogy "örökké szeretni foglak"?
Figyelt kérdés
2021. okt. 22. 12:43
1/29 anonim válasza:
Nem, mert nem akarok hazudni. Nem tudhatom mi lesz holnap, vagy 10 év múlva.
2/29 anonim válasza:
Nem, soha. Ugyanis semmi sem tart örökké.
3/29 anonim válasza:
Igen. Ezt biztosan tudom, mert egy fantasztikus ember akit csak szeretni lehet.
4/29 anonim válasza:
Nem, még akkor sem, ha akkor éppen úgy gondolom.
5/29 anonim válasza:
Nem. Ez olyan szoveg, mintha nagyon meg kellene gyoznom magam vagy a masikat.
6/29 anonim válasza:
A mostani páromnak mondtam már ezt, előtte soha senkinek.
7/29 anonim válasza:
Szerencsére nem vagyok rászorulva az ilyen kamu dumákra.
8/29 anonim válasza:
Nem. Ez nekem gyanús lenne, ha hallanám. Tényleg olyan, mintha magát akarná csak győzködni.
9/29 anonim válasza:
Mondtam már ilyet, de azóta benőtt e fejem lágya.
Sajnos annak a valószínűsége, hogy ez így is lesz, konvergál a nullához.
Azt lehet, időnként kell is mondani, hogy "szeretlek". Mármint ha őszinte. De az a jelenről, a pillanatról szól.
10/29 anonim válasza:
nem, és nekem se mondja ezt soha senki, mert gyanús lenne.
utálom az ilyen nagy melodramatikus mondatokat, mint hogy te vagy életem értelme, örökké szeretlek, nélküled nem tudnék élni stb.
ilyeneket csak olyan ember mond, aki dependens, vagyis függő személyiség, társfüggő is, akinek nincs saját élete, saját céljai, valódi teljesítmény mögötte, és léte önigazolására használja a másikat, és aki annyira naiv, h. hisz a tündérmesékbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!