Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha volt már, mi volt az, amit nem szabadott volna mondani a párodnak, mert megmérgezte a kapcsolatotokat?
Figyelt kérdés
2013. júl. 2. 14:45
1/12 anonim válasza:
Lánynak mondtam egyszer, hogy nem dugsz jól...mérgemben. Onnantól kezdve sajnos nem volt jó a kapcsolat, pedig jól dugott :D
2/12 anonim válasza:
"Ez az, nyeld be tövig, mint tegnap a barátnőd"
4/12 anonim válasza:
"Kicsim volt egy kis gond ma az autóval...de a barátnőm szerint sem az én hibám volt"
5/12 A kérdező kommentje:
Értékelem a humort és köszönöm a válaszokat, azonban kicsit komolyabbakra gondoltam, mint pl. amit az első írt.
2013. júl. 2. 14:56
6/12 anonim válasza:
engem nagyon zavart az, amikor elvileg poénból mindenre azt mondta, hogy "tényleg? Nem viccelsz?"vagy ''nem mondod?:O" akármit mondtam, mindig ez volt a válasz.
Egy idő után kezdett az agyamra menni. Szerencsére leszokta.
7/12 anonim válasza:
Amikor szóba került az összeköltözés, akkor megmondtam neki h ő jön hozzám, nem én őhozzá, mert neki van kocsija és szakítás esetén neki könnyebb lenne költözni mint nekem. Leesett az álla, durcizott egy hétig, aztán túltette magát rajta. De néha meg mindig megemlíti, h tudja milyen számító és szívtelen tudok lenni.
8/12 anonim válasza:
"szeretlek" <--- Saját.
"Nem érzem magam elég jónak hozzád,de örülök hogy velem vagy"
"féltékeny vagyok
9/12 anonim válasza:
Ha a másik oldal is érdekel, amit én kaptam:
- a szilikonmell király (nekem 75A-s mellem van)
- igen, elképzeli, hogy megdug más nőket
- és sztorizgatás az szexuális életéről az exeivel! (Jó, ez lényegtelen, csak kissé paraszt)
Ezeket még mindig nem emésztettem meg, pedig régiek.
10/12 anonim válasza:
"a szőke Szandikának jobb melle volt"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!