Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőről azt mondani hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőről azt mondani hogy "megdu**m"?

Figyelt kérdés

Beszélgettem egy sráccal. Volt egy barátnője 1,5 évig de megcsalta és szakítottak. Szeretne hozzá visszamenni már, mert megbánta, vagyis gondban van, ezt mondta róla "Ha visszamegyek hozzá akkor az a szex miatt lesz, mert olyan jókat lehetett vele d*gni. Sokszor könyörgött már hogy menjek vissza hozzá, de tényleg megd*gni lenne jó" .

Azóta visszament hozzá, együtt vannak 1 hónapja. De milyen már ezt mondani róla? Lehet szereti is vagy érez iránta valamit, de olyan gáz...

2013. jún. 9. 21:31
 1/4 anonim ***** válasza:
téged ez miért is érdekel? :)
2013. jún. 9. 21:31
 2/4 anonim ***** válasza:
mert tetszik neki a srác.
2013. jún. 9. 21:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Van barátom nem tetszik ez a srác. De elgondolkodtam hogy azért ha engem így emlegetnének lehet nem örülnék neki. Csak megd*gni? Miért, akkor minek tekinti a barátnőjét? Szerintem ez olyan lealacsonyító.
2013. jún. 9. 21:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem a formával van gond (t.i. a dugni szó maga), hanem a tartalommal, hogy CSAK a szex miatt ment vissza az exéhez.

Magával a szóval szerintem semmi probléma.

2013. jún. 9. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!