Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elszeretném mondani neki, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszeretném mondani neki, de nem tudom hogyan?

Figyelt kérdés
szerelmes vagyok egy nálam 2 évvel idősebb srácba,a vonzalom meg van köztünk,de én többet szeretnék. Személyesen szeretném neki elmondani,de nem tudom hogyan. Hol és hogyan érdemes elmondani,hogy hatásos legyen?

2013. jún. 1. 18:32
 1/1 anonim ***** válasza:
négy szem közt érdemes és mondjuk amikor sétáltok haza v. vhova. Vagy ha beültök vhova. És nem kell félni. Ha tetszel neki, akkor örülhetsz, ha meg nem, akkor sajna ez van
2013. jún. 1. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!