Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok példát mondani az ismeretségi körötökből arra, hogy küzdelemből lett a kapcsolat?
Tök jó lehet, amikor a másik fél is beleszeret előbb vagy utóbb valakibe. :D
Persze olyat is írhattok, hogy már voltak együtt az illetők, de valaki elrontotta, és küzdenie kellett, hogy bizonyítson.
én is küzdök , és még mennyi küzdelem vár rám, hohó....
de megéri nekem,mert nem tudok egy másik lánnyal sem lenni, csak vele, az igazival ^^
mi már voltunk együtt, mi is pont hat hónapot, én meg küzdök álmaim asszonyáért. Sok sikert a küzdéshez!
3. Persze, gondoltam azért, hogy senki sem fog egy helyben ülni és unatkozni, amíg a másik be nem adja a derekát, de akkor is nagy dolog, hogy még 3 év után sem adtad fel. :)
Hajrá amúgy! =)
4. Köszönöm. :3
Nagyra értékellek titeket amúgy, amiért ilyen kitartóak vagytok. :)
Én jóban lettem egy évfolyamtársammal, sokat beszélgettünk, aztán bevallotta, hogy tetszem neki. Én elutasítottam, mert külsőre nem volt az esetem, és éretlennek is tartottam. Nem küzdött értem, de láttam rajta, hogy nagyon fáj neki, és közös ismerőseink ezt megerősítették. Nem volt velem bunkó, de ettől kezdve nem beszéltünk, és ez nagyon fájt. Pár hónap múlva az én kezdeményezésemre jöttünk össze.
Mindig van remény!! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!