Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudtok példát mondani az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok példát mondani az ismeretségi körötökből arra, hogy küzdelemből lett a kapcsolat?

Figyelt kérdés

Tök jó lehet, amikor a másik fél is beleszeret előbb vagy utóbb valakibe. :D

Persze olyat is írhattok, hogy már voltak együtt az illetők, de valaki elrontotta, és küzdenie kellett, hogy bizonyítson.

2013. jún. 16. 21:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Barátnőm és (leendő) fiúja nagyon jó barátok voltak, rengeteget beszélgettek, éjszakákat csevegtek át. A srác, 1 év komoly barátság után szerelmet vallott barátnőmnek, de ő nem volt belé szerelmes. Kicsit felszínesebben, de tartották a kapcsolatot, persze mint barátok. Aztán a barátnőm olyan fél év elteltével mondta nekem, hogy azt hiszi, hogy szerelmes lett :) Már 6 éve vannak együtt :)
2013. jún. 16. 22:13
 12/19 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: kihagytam, eljegyzés már volt, esküvő nem sokára lesz :)
2013. jún. 16. 22:15
 13/19 A kérdező kommentje:

Vannak még "csodák".

Nagyon biztató ezt olvasni.^^

2013. jún. 16. 22:20
 14/19 anonim ***** válasza:

Igen, ez lehetséges :)

De hanem vagy szerelmes, felesleges szerintem belemenni egy kapcsolatba. Abba ne reménykedj, hogy majd "menet közben" beleszeretsz., ha már jártok. Csak akkor menj bele, ha szerelmes vagy. Ez ilyen alapszabály nekem :)

2013. jún. 16. 22:23
 15/19 A kérdező kommentje:
14. Igen ez így van.:3
2013. jún. 16. 22:28
 16/19 anonim ***** válasza:
van egy lány, akiért most küzdök már pár hónapja, és k*rvára nem tervezem feladni :D időnként visszavonulok, de aztán megint kezdem, mert nem koptat le valamiért...ha nagyon nem akarna semmit csak elküldene már a f*szba, sőt ezt meg is fogom kérdezni tőle 26F
2013. jún. 16. 22:58
 17/19 anonim ***** válasza:
Én még a küzdelem szakaszában vagyok, de nem adom fel. Ez az utálatos, önző, szemtelen pasi a másik felem. :) 32/N
2013. jún. 16. 23:58
 18/19 anonim ***** válasza:

Egyszer küzdöttem egy férfiért 3 évet, hiába. Annak ellenére is, hogy összejött barátnőmmel, majd szakítottak, a szemem láttára, direktbe csajozott nyíltan stb. Életem legrosszabb három éve volt. Sok butaságot, meggondolatlan dolgot csináltam dacból és elkeseredésből. Belementem egy olyan kapcsolatba, amiről már az elején tudtam, hogy halálra van ítélve a másik férfi miatt. Igazam lett, 18 hónapot voltunk együtt. Kegyetlen élmény volt, és marad szerintem életem végéig. 2 év fájdalommal és götrelemmel fizettem érte.

Pár hónappal ezelőtt a baráti körömben felfigyeltem egy fiúra. Már egy éve ismertük egymást, tök jól kijöttünk. Különbözött a fent felsorolt férfiaktól. Türelmes volt, kedves, udvarias. Egy éve ismertem ,de potenciális jelöltként soha nem gondoltam rá, mert külsőre nem jött be. Majd néhány mozzanatára, szavára figyeltem fel. A lelkében rejlő csoda, az ártatlanság és a szeretet hatalmas jelét fedeztem fel és vonzódni kezdtem hozzá. Nem volt egyszerű feladat. Próbáltam közelíteni felé, de Ő egyszerűen nem vett észre. Végül, mikor már nem volt ötletem egyszerűen elhívtam sétálni, majd ezután minden futótűzként következett. Kiderült, hogy igen is észrevette, csak éppen elhinni nem akarta, hogy pont én, és pont Őt. A küzdelmem közel 4 hónapig tartott, immáron 2 hónapja járunk és nagyon szeretem Őt, ő meg engem. Hiszek benne, hogy nekem Őt teremtette az Isten.

2013. jún. 17. 09:56
 19/19 A kérdező kommentje:

18. Igen, tudom milyen az, amikor úgy érzed, hogy a másik neked van teremtve. Én is megtaláltam ezt a fiút, és tudom, hogy számomra Ő az igazi.

Gratulálok nektek :)

2013. jún. 17. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!