Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig bírnád, ha a párodnak mindent 3-4szer el kellene mondani, mert nem érti?
Figyelt kérdés
(Rossz a hallás)2018. okt. 24. 21:10
1/7 anonim válasza:
Eleve nem jönnék össze ilyen emberrel. A kor előre haladtával meg úgyis türelmes lennék vele, ha már több tíz éves kapcsolatról lenne szó.
2/7 anonim válasza:
Ha egy kedves személyiség, akkor bármeddig:)
3/7 anonim válasza:
Ha rossz hallás miatt kéne neki elmondani neki mindent többször, azt nem bánnám. Az értetlenség az, amitől a falra tudok mászni.
Ilyen problémára szerintem lehet megoldást találni; pl mindig, mielőtt megszólalsz hívd fel magadra a figyelmét, szóval oda tud figyelni rád, rászoktathatod magad, hogy hozzá hangosabban és érthetőbben beszélsz, stb.
Ha meg tényleg olyan rossz a hallása, akkor nem is ártana neki hallókészülék.
4/7 anonim válasza:
Ha elmegy kivizsgáltatni a baját és kap hallókészüléket, akkor sokáig.
5/7 anonim válasza:
Ha csak a hallása miatt akkor rendben van alapvetően. Habár, nekem nem menne, mert én alapból halkan beszélek, nem szeretek emelt hangon beszélni.
6/7 anonim válasza:
Ha rossz a hallása, akkor használjon hallókészüléket. Az alattam lakónak is rossz lehet a hallása, mert időnként olyan hangerőn hallgatja a tévét, mint hogyha nálam szólna.
7/7 anonim válasza:
Kb két mondat erejéig. Eleve halkan beszélek, előfordul, hogy a jó hallású emberek sem hallják, amit mondok, nem fogok folyamatosan üvöltözni, hogy a párom hallja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!