Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hol húzódik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hol húzódik az exek jelenléte/róluk való sztorizgatás határa egy új kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Körülbelül 2 hónapja járunk a párommal, és már a kapcsolatunk elejétől fogva arra lettem figyelmes, hogy nagyon aktívan sztorizgat az exeiről. Eleinte még lenyeltem neki a dolgot, aztán elkezdett tényleg zavarni a dolog és megkértem, hogy hagyja ezt abba. Számomra az ex téma tabu, egyáltalán nem szeretek az exeimről beszélni, egy új kapcsolatban kizárólag a páromra koncentrálok, és meggyőződésem, hogy exeknek semmi keresnivalójuk egy új kapcsolatban, normális érzésű embernek ez nem esik jól. Sajnos, a párom nem igazán ért ezzel egyet. Hiába kérem, hogy hanyagolja a témát, újra és újra témába kerülnek nála az exei, és sokszor olyan kontextusban már, hogy ők mit csináltak jobban, mint én, amivel tényleg meg tud bántani. Voltak más érdekes dolgok is. Pl egy olyan helyre költözne, ami 3 házzal odébb van az exétől és egyáltalán nem érdekli, hogy én nem vagyok hajlandó az exe környezetébe (az egész pereputty az utcában lakik) költözni. Ő szerinte ez semmiség, csak én "hisztizek" ezen. A másik, ami pedig most történt, hogy felkereste őt a volt szexpartnere (!) valamilyen semleges ügyben. Ami pozitív, hogy magától megmutatta nekem a beszélgetést, viszont ami nagyon zavar engem, hogy nekem a kérésem ellenére sem igazán úgy tűnt, hogy ő el akarná varrni ezt a szálat. Mutatta, hogy csak "ennyi" volt a beszélgetés, de ki tudja, mikor írni újra és milyen szándékkal...Szóval ezek a dolgok bántanak engem és nem férnek bele egy kapcsolatba, persze ez az én szubjektív véleményem. Mindig önmagamat is vizsgálom, hogy hibázok e, esetleg rosszul gondolkodok e valamiről. Szerintetek túlreagálom a dolgot? 31F

2021. okt. 20. 18:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
66%

Én személy szerint “elvárom”, hogy az exek említve legyenek: rengeteget le lehet szűrni egy emberről az alapján, hogy hogyan beszél a múltbéli kapcsolatairól.

Egyik exem úgy nyilatkozott, hogy a legtöbb volt barátnője kontrolláló volt, tapadós, követelőző, aztán amikor igyekezni próbált, szakítottak vele.

Valójában kedves exem beletojós volt, önző, könyörögni kellett a közös programért, az “igyekezete” átitatódott passzív agresszív megjegyzésekkel.

No de az összehasonlítgatás más tészta, legyen pozitív vagy negatív.

Nálam az automatikus takarodj.

2021. okt. 21. 09:52
 12/12 anonim ***** válasza:

Spirituális vagyok.

Nincs határ.

2021. okt. 22. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!