Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezek alapján megmozgatom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján megmozgatom a fantáziáját?

Figyelt kérdés
Egy kapcsolatban lévő férfiról van szó, aki a munkahelyemen kicsit közelebb került hozzám. Nekem mindig is bejött de mivel tudtam hogy nem szingli, nem próbálkoztam nála. Ő kezdeményezett, gyakran megfogta a kezem,megölelt, kérdezte hogy férfiként milyennek latom őt, csók is elcsattant több alkalommal. Ez vicces mert érzem hogy élvezi ezeket, miközben posztolgatja ki hogy 1 éves évfordulója van a barátnőjével. Az utóbbi időben elhívott találkozni és közölte hogy kevesebb félreérthető helyzetet szeretne kettőnk közt és hogy valójában nem gondol rám úgy mint férfi a nőre, csak barát, a jelenlegi biztos kapcsolát nem szeretné kockáztatni. Ha ez valóban így van, miért ül tőlem külön újabban ebédkor és miért ment át tőlem másik dolgozószobába ha amúgy nem vonzom? Nekem nagyon úgy tűnik mintha menekülne. Én nem nyomulok rá, ezért furcsa, hogy ha elvileg nem vonzódik hozzám, nem kéne zavarnia hogy egy asztalnál ül velem, mellettem van. Ti mit gondoltok?

2021. okt. 16. 10:28
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem te is tudod a választ.
2021. okt. 16. 10:36
 2/23 anonim ***** válasza:
85%

én is jártam így nemrég.

szintén kolléga.

kijelentette hogy köztünk nem lehet semmi.

mindezt úgy mondta, hogy nem is történt az égvilágon köztünk semmi.

akkor jöttem rá, h. elszólta, elárulta magát, mert ő gondolt rám másképp is, és emiatt frusztrált.

mikor kértem, h. ezt tisztázza, miért mondta, azt mondta meg fogja magyarázni.

váratott ezzel 1 hetet, majd azt mondta, felejtsük el, ne beszéljünk róla.

végül én más helyre mentem tovább dolgozni, így elköszöntem tőle, és megoldódott.

én nem mentem bele semmi ilyesmibe, mint te, leszakadt volna a pofám, ha ilyen olcsón adtam volna magam, vagy szerető lettem volna.

téged egyáltalán nem zavar, h. van párja? mert őt nem zavarja, de téged sem, és ez mit mond el rólad?

olcsó vagy.

2021. okt. 16. 10:45
 3/23 anonim ***** válasza:
87%

"Én nem nyomulok rá..."

Dehogynem!!!

Csók is elcsattant, régóta tetszik neked... miért nézed őt hülyének? Pontosan vágja, hogy odavagy érte, és ráakaszkodtál.

2021. okt. 16. 10:50
 4/23 A kérdező kommentje:

Folyamatosan ő keres és jön oda

Ő is csókolt meg teljesen váratlanul

2021. okt. 16. 10:51
 5/23 anonim ***** válasza:
85%

mondhattál volna nemet...

azt nem hiszem, h. csak ő keres, te ott lébecolsz körülötte, és adod a jeleket, provokálod...

tudod, ha vki egynes, megmondja az illetőnek, h. kerülje ki, nem viszonozza a csókot, sőt el sem jut ilyen szituig, h. erre kerüljön a sor.

azért vagy sunyi, mert áttolod rá a teljes felelősséget, ő akar csak téged, ő keres csak téged, minden az ő hibája... de te adod alá a lovat és nagyon is bejön neked.

hiszen a kérdésed is árulkodó, hogy fantáziál-e rólad.

és arra vágysz, h. azt mondjuk, igen.

gerincet kéne növesztened...

2021. okt. 16. 10:55
 6/23 anonim ***** válasza:
91%

"csók is elcsattant több alkalommal"

"nem gondol rám úgy mint férfi a nőre, csak barát"

Ő már régen túllépte a kolléga vagy barát fogalmát veled együtt!

Szerintem rájött, hogy nem szeretné kockáztatni a jelenlegi kapcsolatát(ahogy írtad is), inkább próbál tőled távolságot tartani.

Ez az ami nem igazán fog neki menni egy munkahelyen!

Sokan ilyenkor szoktak munkahelyet változtatni!

Ezért nem "egészséges dolog" munkahelyi kapcsolatokba bonyolódni, mert előbb vagy utóbb valami probléma lesz belőle!

Gondolom, hogy tetszel neki, különben nem csókolgatott volna. Az a kérdés, hogy mennyi ideig bírja a távolságtartást? És ha már nem bírja, te mire leszel vevő?

2021. okt. 16. 10:56
 7/23 anonim ***** válasza:
82%

"És ha már nem bírja, te mire leszel vevő?"

ez a típus sajnos mindenre vevő, alig várja, h. gerincre vágja a hapsi....

2021. okt. 16. 10:58
 8/23 anonim ***** válasza:
68%
#napiszerető
2021. okt. 16. 11:01
 9/23 anonim ***** válasza:
92%
Szard le,mond ,hogy lett valakid.
2021. okt. 16. 11:16
 10/23 anonim ***** válasza:
91%

Nálam ugyanez volt

Szexuálisan vonzódtunk egymáshoz meg nyilván élveztük is egymás társaságát

Én többet kezdtem érezni de sosem mondtam neki

Neki is kapcsolata volt

Mindig hülyéskedtunk

Csókolóztunk

Meló előtt eljött hozzám titokban és együtt mentünk dolgozni

Szívtuk egymás vérét stb

Aztan egy időben velem is távolságtarto lett mert mint később kiderult valakinek feltűnt hogy máshogy nézünk egymásra

Persze ha nem látott senki vagy nem voltunk melóban mindig írt vagy kereste a társaságom

De ez abszolút flört volt a részéről na meg szex

Soha nem hagyta volna el a nőjét

Ez ment majd 1 évig amíg én el nem költöztem

2021. okt. 16. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!