Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezek alapján megmozgatom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján megmozgatom a fantáziáját?

Figyelt kérdés
Egy kapcsolatban lévő férfiról van szó, aki a munkahelyemen kicsit közelebb került hozzám. Nekem mindig is bejött de mivel tudtam hogy nem szingli, nem próbálkoztam nála. Ő kezdeményezett, gyakran megfogta a kezem,megölelt, kérdezte hogy férfiként milyennek latom őt, csók is elcsattant több alkalommal. Ez vicces mert érzem hogy élvezi ezeket, miközben posztolgatja ki hogy 1 éves évfordulója van a barátnőjével. Az utóbbi időben elhívott találkozni és közölte hogy kevesebb félreérthető helyzetet szeretne kettőnk közt és hogy valójában nem gondol rám úgy mint férfi a nőre, csak barát, a jelenlegi biztos kapcsolát nem szeretné kockáztatni. Ha ez valóban így van, miért ül tőlem külön újabban ebédkor és miért ment át tőlem másik dolgozószobába ha amúgy nem vonzom? Nekem nagyon úgy tűnik mintha menekülne. Én nem nyomulok rá, ezért furcsa, hogy ha elvileg nem vonzódik hozzám, nem kéne zavarnia hogy egy asztalnál ül velem, mellettem van. Ti mit gondoltok?

2021. okt. 16. 10:28
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Nem érdeklődhetek? Azt kérdezek amit szeretnék.. nem az volt a kérdés, hogy én kivel, mit szeretnék, azt magamtól is tudom...ha meg nem a kérdésre akarsz válaszolni, hanem ismeretlenül engem ekézni, akkor inkább ne írj semmit

Nekem korábban is tetszett, direkt nem nyitottam felé, mert van barátnője, ezt le is szögeztem az elején

2021. okt. 16. 12:44
 22/23 anonim ***** válasza:
80%

Akkor arra is válaszolok szívesen! Jól megrakna párszor az asztalon, vagy ahol lehetőség nyílna rá. Aztán szépen el is könyvelne egy olyan nőnek, akinek most tart.

Nyilván a kapcsolatát többre tartja, ezért kerül. Biztos nem esik jól, de szerintem ez az igazság.

2021. okt. 16. 12:51
 23/23 anonim ***** válasza:
76%

"direkt nem nyitottam felé, mert van barátnője

(...) gyakran megfogta a kezem,megölelt, csók is elcsattant több alkalommal."

kérdező

1. az, hogy smároltál vele több alkalommal, maga a nyitás.

2. csókolóztatok, és engedted, hogy simogasson, megfogja a kezed, akkor ugye nagyon szem előtt tartottad, hogy van barátnője?!

2021. okt. 16. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!