Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érez ilyet kapcsolatban?19/F
Gondolkoztam hogy ide írjam-e ki a kérdést vagy a tini topicba de szerintem itt értelmesebb válaszok születnek.
6 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, nem sok idő, nagyon szeretem, nem tudnám megcsalni.
Viszont ritkán de előfordul hogy nagyon belémjön egyfajta mehetnék, bulizhatnék, csajozhatnék, de persze csak a gondolataimban.
Néha úgy érzem hogy fiatal vagyok és nem szabadba így leragadni hanem élni az életet. Persze ezek csak a gondolataimban.19/F
Hát csak nekem a buli az általában arról szólt régebben hogy csajozok.
Vagyis általában, jó nyilván volt olyan buli ami tényleg jó volt jó zenék stb, de általában ha nem szedtem össze valakit akkor hiányérzetem volt.
Ezért inkább nem is megyek bulizni inni stb mert tényleg hűséges szeretnék maradni
5
de ti jóval idősebbek is vagytok, mint kérdező.
kérdező, természetes vhol, h. ezt érzed.
épp ezért lehet nem kéne lekötnöd magad, hanem facérként durr bele, és kiélned magad.
inkább most, mint házasként...
én anno nem buliztam, nem ittam.... és most 30 felett, nőként érzem mennyi jó dologból kimaradtam.
van diplomám, nyelvvizsgáim, ígéretes karrierem... de szép fiatalkori élményeim alig.
mindig hajtottam, tanultam, dolgoztam, idegeskedtem.. de nem szórakoztam, nem éltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!