Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek vonzódik hozzám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vonzódik hozzám és közben próbálja magának bemagyarázni hogy nem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú ismerősöm, mondhatni barát. Bár van kapcsolata, az utóbbi időben kicsit közelebb férkőzött hozzám. Többször hozzám ért, nőtt a találkozások száma és csókolóztunk is talán 3szor. Ezeket mindig ő provokálta ki. Ilyenkor mindig azt mondta hogy tudja hogy nem szabadna de nem tud ellenállni annak hogy megcsókoljon meg hogy nem tudja miért, de én is tetszem neki a szerelme mellett. Arra is utalt ha korabban talalkozott volna velem, most mi járnank.

Az utóbbi időben megjöhetett az esze, mert rám írt hogy sajnálja hogy tönkretette a barátságunkat azzal hogy sokszor úgy bánt velem ami a barátság határaiba már nem fér bele, és mondta hogy próbáljunk ebből visszavenni mert szégyelli magát. Emiatt visszavett a beszélgetésekből is, mindig velem szemben ül le és azt mondta hogy nem tetszem neki úgy mint férfinak a nő (a vicces az hogy közben vagy 6x a mellemre nézett). Azt mondta csak azért csókolózott velem mert túlságosan megbízik bennem. Valóban van ilyen hogy valakiben annyira bízok hogy megcsókolom többször is? Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nálam az ilyesmi vonzalmon alapszik, nem annyira bizalmi kérdés.

2021. okt. 14. 22:10
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Vonzódik, de nem akar tőled semmit.
2021. okt. 14. 22:12
 2/9 anonim ***** válasza:
68%

ez egy gyökér, barátnak is gyenge.

te is megéred a pénzedet, ő provokálta a csókot.

mert neked a szád csak arra jó, de nemet nem tudtál volna mondani?

mindketten felelősek vagytok ezért.

csak azt ne felejtsd el, ha esetleg lenyúlnád a mostani nőjétől, téged is akármikor megcsalhat egy "barátjával", akiben majd "túlságosan megbízik"....

2021. okt. 14. 22:13
 3/9 A kérdező kommentje:
Fura hogy azt allítja hogy nem, miközben csókolózott is velem. Meg azon gondolkozott hogy vele járnék-e. Hirtelen meg azt mondja hogy csak bizalomból csókolt meg. Elég érdekes
2021. okt. 14. 22:14
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

hé, olvasd újra amit írtam.

gerinctelenül viselkedtek mindketten, te is.

neked ez belefér, h. más nő pasijával kavarsz?!

neked is szégyellned kéne magad.

ha össze is jöttök, számíts rá, h. téged is megcsal.

2021. okt. 14. 22:19
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem jönnék vele össze pont emiatt

És tudom hogy hiba colt mindkettőnk részéről

2021. okt. 14. 22:21
 6/9 anonim ***** válasza:
66%

mégis meg vagy sértődve, h. barátzónába tett...

és erőlteted, h. biztos akar vmit.

ha akar is, legyen eszed, és zárd ezt le vele.

amúgy meg nem dőlök be neked, dehogynem összejönnél vele, arra ácsingózol...

amíg én szóba nem hoztam a nőjét, egyetlen szavad sem árulkodott az ellenkezőjéről vagy megbánásról.

2021. okt. 14. 22:29
 7/9 A kérdező kommentje:
Ok
2021. okt. 14. 22:30
 8/9 anonim ***** válasza:
72%
Nem akar tőled semmit. Ha akarna, szakítana, ugyanis nem háza, te is szabad vagy, rgyütt lehetnétek, csak akarnia kéne. De nem teszi meg ezt a lépést, sőt, visszakozik.
2021. okt. 14. 23:16
 9/9 anonim ***** válasza:
63%
*nem házas
2021. okt. 14. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!