Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi esélye van egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélye van egy nőnek egy házas férfinál akinek a felesége most terhes ? Van közös házuk. Mennyi esély van arra hogy elhagyná a feleségét?

Figyelt kérdés

2021. okt. 16. 11:08
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
26%

Nem biztos, hogy elhagyná, de az a csúnya valóság, hogy a legtöbb férfi akkor csalódik először a kapcsolatában, mikor a felesége terhes lesz vagy mikor utána a kisgyereket kell nevelni.

Undorító az a nő a szememben, aki kihasználja ezt ettől függetlenül...

De mennyi férfi próbált már kikezdeni velem és csapni a szelet arra panaszkodva, hogy az asszony milyen undorítóan néz ki, nem elég, hogy a gyerek miatt bálna, még hízik is, mert undorító kajákat ZABÁL (nem eszik, zabál), meg állandóan arról beszél, hogy hogyan fingik, dagad a lába, meg hasonló kismamahumor/kismamatémák. Utána hogy mennyire kiesett a "fánkostálból", mert sem a feleségével, sem a gyerekével nem tud lenni, mert azok ketten egymással vannak folyamatosan elfoglalva, hogy röhögnek rajta, hogy mennyire nem ért a gyerekéhez. Meg mennyire nincsenek rá tekintettel, hogy neki ott maradt a munka és mégsem tudja magát kialudni, mert otthon folyamatosan ordít a gyerek meg hogy nem tud sehova menni a feleségével, mert egy percre nem teszi le a gyereket... Meg hogy milyen zsíroshajú, szőrös anyaszörny lett a vagány, szexi csajsziból... Hajaj, mondják ezerrel, hogy mi a bajuk otthon, mintha segítségért kiáltanának. Bennmaradnak túlórázni, beiratkoznak képzésekre, igent mondanak minden meghívásra. Viszonylag kevés apuka van, aki élvezi az apaságot és nem csalódik ilyenkor egy hatalmasat a feleségében.

2021. okt. 16. 12:51
 32/49 anonim ***** válasza:
90%
Én sajnos tisztában vagyok vele, hogy ha nem velem, akkor mással meg fogja csinálni a mocskosságot az összes. De én szeretnék tükörbe nézni holnap is.
2021. okt. 16. 12:54
 33/49 anonim ***** válasza:
68%

30, Védett hely kellene legyen. Nem erről szólna egy kapcsolat? Minek jársz haza egy nő mellé élni, ha egyedül nyugodtabb vagy? Egy kapcsolatnak adnia kéne hozzád és nem elvenni.

Ha a 3. felet a legkisebb mértékben is hibássá teszed az felelősség hárítás. Akkor pont nem a lényegről beszéltek, hanem a körülményeiről.

Különben meg szeretem a metaforákat.

2021. okt. 16. 12:57
 34/49 anonim ***** válasza:
96%

A pasitól függ. Nekem aztán rázhattad volna magad nyugodtan, míg a feleségem terhes volt, max kiröhögtelek volna, hogy ennyire vergődsz. Mi tök jól megvoltunk mindkét terhesség alatt, nem, nem lett undorító bálna, csak megnőtt a hasa. Felnőtt férfiként azért volt valami fogalmam róla, hogy a terhesség ezzel jár. Igen, sokat evett, igen, vizesedett is, és igen, néha panaszkodott, hogy puffad, szarul van, ja, és eleinte sokat is hányt. De igen, tök jogos, hogy férfiként ilyenkor magamat sajnáljam, hogy fúúúj, milyen lett az asszony... Bakker, hát az én gyerekemet várja, a minimum, hogy meghallgatom, ha kicsit panaszkodna, és segítek, ahol tudok. Nem még én rinyálok random ribiknek meg félredugok. Szerintem. Halkan megjegyzem, szülés után pár hónap, és olyan lett, mint volt. Ennyit azért ki lehet bírni, már ha az ember szereti a gyereke anyját, neki sokkal nehezebb volt megélni, mint nekem látni meg hallgatni.

Ettől függetlenül elég sok jellemtelen "férfi" van, akiknél működnek ezek a próbálkozások, de szerintem valószínűbb, hogy néha megdug, minthogy el is hagyja érted a családot.

32F

2021. okt. 16. 13:06
 35/49 anonim ***** válasza:
57%

Jaj ez már megint te? Csak most próbálod úgy feltenni a kérdést, mintha te lennél a szerető esetleg?

Ne dőljetek be neki! Állandóan itt erősködik, hogy a férje meg tud változni, és már babájuk is lesz, és a gyerek miatt megváltozik a csávó... idióta a kérdező.

2021. okt. 16. 13:54
 36/49 A kérdező kommentje:
35ös : inkább te vagy fura és b*ta ha azt hiszed ennyi emberből akik itt fent vannak pont én vagyok az akinek a kiírásait állandóan olvasod. Oly mindegy ki vagyok amúgyis. Nem az volt a kérdés. Itt találgathat bárki ,nem hiába vannak válasz lehetőségek. Érdekelt a többség válasza,amire megkaptam a választ. Köszönöm.
2021. okt. 16. 14:01
 37/49 anonim ***** válasza:
Mondja ezt az, aki nem meri leírni a buta szót. 🤣
2021. okt. 16. 14:03
 38/49 A kérdező kommentje:
Lemerem,de akkor kitörölhetik mert "csúnya" szónak számít
2021. okt. 16. 14:13
 39/49 anonim ***** válasza:
92%

33

"Ha a 3. felet a legkisebb mértékben is hibássá teszed az felelősség hárítás"

nem tudod értelmezni a közös felelősségvállalás fogalmát, az ugyanis egy háromszög-kapcsoltban egyaránt terheli a férjet, feleséget és szeretőt, még ha eltérő mértékben is.

végtelenül ostoba és leegyszerűsítő felfogás, h. a 3. felet minden alól felmented, nyilván mert voltál 3. fél.

védhetetlen a kérdező, és minden hozzá hasonló szerető, aki azon agyal, hogyan csábítsa el a férjet a terhes neje mellől.

2021. okt. 16. 14:27
 40/49 anonim ***** válasza:
6%

39, Te nagyon egyszerűnek nézel engem, hogy szerinted azért érvelek én így, mert biztos a 3. fél vagyok vagy voltam. Elárulom voltam az, de hagytak is már ott éppen másért. Attól, hogy a helyzetem a szituációban lehet más, még a világnézetem nem változik meg.

Mondd akkor el, hogy a 3. félnek miben áll a felelőssége? Miért kéne szolidárisnak lennie? Kinek tett ilyen fogadalmat?

2021. okt. 16. 14:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!