Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ferfitol "elvarhato" ha a felesege/elettarsa beteg/terhes,nemerzi jol magat akkor megcsinalja az aznapi hazimunkat?
Figyelt kérdés
Nem jo szo az az elvarhato, nemigyertem hogy kotelezo jelleggel akkor megkell csinalnia hanem hogy onszantabol megcsinalja nemazert mert kotelezo hanem mert ugy erzi helyesnek.2020. okt. 25. 15:25
2/19 anonim válasza:
Én egyébként is megcsinálnám, ha nem volna más, halaszthatatlan dolgom a ház körül, csak hogy örömet szerezzek neki, viszont sajnos nincs kinek...
3/19 anonim válasza:
Ilyen formában nem.
Ha beteg/nem érzi jól magát, a házimunka nagyja tud várni, inkább ápolja a kedvesét.
Ha terhes, akkor megbeszélik, hogy a házimunka helyik része nem túl nehéz a számára és újraosztják. Terhesség előrehaladtával ezen módosítanak.
4/19 anonim válasza:
Vajon a valóságban is ennyi szánalmas cseléd nő van, vagy csak itt gyakorin gyűlnek össze?
5/19 anonim válasza:
Ez betegség és terhesség nélkül is ALAP, hogy közösen végzik, és nem "besegít".
7/19 anonim válasza:
Nem elvarhato hanem ez a dolga.
8/19 FoxtrotLidérc válasza:
Minden további nélkül. Jobb helyeken pedig kérés nélkül, ha úgy tetszik "elvárás" nélkül, automatikusan megy.
9/19 anonim válasza:
Amikor ilyen kerdeseket olvasok olyan mintha visszamennek kb 1820- ba. Amugy is el kéne osztani a munkát. Ez a normalis. Mondjuk miután a boltba sajat fulemmel halottam ahogy a vén csóka leszólja a nejét, hogy nem bolti szar tesztat kene venni es mekkora szar az asszony h nem volt annyi esze h ezt kitalalja semmin nem csodalkozok. Az asszony meg mondta h hát mert nem szolt hogy unja, a valasz az volt hogy lehetne annyi essze hogy kitalálja ez így működik. Azt hittem lehidalok..de sok nő is hibás, minek hagyja. Sőt inkább mártírodnak .
10/19 anonim válasza:
Eleve elvárható, hogy kiveszi a tèszèt a házimunkából. Akkor is, ha fèrfi, igen. A fütykös nem fogja akadályozni sem a főzèsben, sem a mosogatásban, semmiben.
Ès normális pároknál evidens, hogy van az emberben annyi jóèrzès, hogy nem hagyja a beteg párját robotolni, hanem legalább a halasztást nem tűrő dolgokat elvègzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!