Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egy ferfitol "elvarhato" ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ferfitol "elvarhato" ha a felesege/elettarsa beteg/terhes,nemerzi jol magat akkor megcsinalja az aznapi hazimunkat?

Figyelt kérdés
Nem jo szo az az elvarhato, nemigyertem hogy kotelezo jelleggel akkor megkell csinalnia hanem hogy onszantabol megcsinalja nemazert mert kotelezo hanem mert ugy erzi helyesnek.

2020. okt. 25. 15:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy is mindketten végzünk házimunkát. De igen, ilyen helyzetben a férjem megcsinálja az én részemet is, és természetesen én is átveszem az övét, ha beteg.

Mindkét terhességem első 2-3 hónapját durván végighánytam, alig éltem, ő vitt a hátán otthon kb. mindent, max amikor picit jobban éreztem magam pár órára, besegítettem valamennyit. Ő ezt teljesen természetesnek érezte. Ahogyan azt is, hogy a császárok után szintén ne pattogjak a házimunka miatt, elég, ha a babát szoptatom, de pelenkázás miatt már kivette a kezemből, ha látta, hogy arra készülök :D Sose felejtem el nagyanyám reakcióját, amikor jött meglátogatni a dédunokát, a férjem meg épp teregetett. Teljesen el volt ájulva, hogy milyen fantasztikus férfi, hogy egy császármetszés után egy héttel hajlandó teregetni, és nem azt várja, hogy én csináljam 😂 ő még egy másik világban szocializálódott, na, de döbbenet, hogy így 2020-ban fiatalok számára sem természetes ez.

2020. okt. 25. 16:48
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Az en parom akkor is megcsinalja a hazimunka ra eso reszet (ami a dolgok fele, nem az, hogy amihez kedve van meg ami nem tul nehez (?????) neki), ha az egvilagon semmi bajom nincsen. Ha meg beteg vagyok, akkor nyilvan az egeszet megcsinalja.

Egyedul a macskaalom, amivel nem hajlando foglalkozni, mert regebben hajlamos voltam elhanyagolni es csak o csinalta, aztan kijelentette, hogy most mar azert eleg volt, csinaljam en xD De ez nyilvan jogos es belefer, es ha beteg vagyok, akkor azt is megcsinalja.

2020. okt. 25. 17:05
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván. Alapból is munkamegosztás van, főleg ha a másik nincs a toppon.

Milyen férfi az, aki inkább nem főz a gyerekeinek/éhezik/ül a mocsokban/elmegy kimosatlan, vasalatlan ruhában dolgozni/koszos tányérból eszik napokig, csak mert a nő ágynak dőlt? Ciki ez a hozzáállás.

2020. okt. 25. 17:17
 14/19 anonim ***** válasza:
29%
Na de hölgyeim, azért lassítsunk egy kicsit. Ha uratok munkából megfáradva hazatér és neki kell teregetnie, elfárad a karja. Mindeközben bármelyik pillanatban elkezdhet lötyögni egy kilincs, vagy kiéghet egy égő, vagy halaszthatatlanul le kell betonozni a teraszt. Fáradt karral hogy fogja ezeket megcsinálni? Látjátok nem csak mindig magatokra kellene gondolni.
2020. okt. 25. 18:13
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó 🤣🤣
2020. okt. 25. 18:20
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elvárható, sőt, a mindennapokban is elvárható a házimunka egymás közti felosztása. Könnyebb a nőnek is sokkal...
2020. okt. 25. 18:25
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként írtam ezt.
2020. okt. 25. 18:25
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem csak ebben az esetben. Ha van egy kis igénye magára és a környezetére egyébként is segít benne vagy alkalom adtán megcsinálja.
2020. okt. 27. 13:20
 19/19 anonim ***** válasza:

Jóban igen rosszban nem?

Egészségben igen betegségben nem?

Én 12 éves koromban kezdtem beleszólni a házimunkájba, hogy anyámnak segítsek.

Nem azért nősültem meg, hogy végre ne nekem kelljen főzni, vagy vasalni.

2020. okt. 27. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!