Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más párokat is megvisel ha valamelyik tagja beteg?
Figyelt kérdés
Pl meg van fázva, én most meg vayok és a párom állandóan teszi nekem a megjegyzéseket. Hogy reméli nem kapja el, jaj milyen gusztustalan dolog ez a nátha. Pasinak náthásan szex sem megy stb2020. okt. 2. 14:11
1/4 anonim válasza:
Nálunk nincs ez, ilyenkor aki egészségesebb az próbál odafigyelni a másikra, főz teát, elmegy bevásárolni, stb.
Néha persze viccből szoktunk beszólogatni egymásnak. :)
2/4 anonim válasza:
Én krónikus beteg vagyok, gyerekkorom óta. Több betegségem is van. Alapvetően nem befolyásolják az életminőségemet jelentősen, de vannak rosszabb időszakok és állandó gyógyszerezésre szorulok. Fizikailag nem bírok annyit, mint aki egészséges. Most éppen a diagnózisra várunk, hogy kiderüljön, daganatos vagyok-e, vagy nem. A férjemet megviseli, hogy nem tud segíteni és félt. A nátha nem betegség. De ha valamelyikünk netán náthás lenne (nem szoktunk ilyesmit elkapni, ironikus a súlyosabb betegségeim mellett), a másik mellette áll és segíti.
4/4 anonim válasza:
Hát az én kis házisárkányomnak csak haszna van ha beteg. Ha tüszköl egyet, legalább oda tartok elé egy kolbászt, és szép lassan meggrillezi. :3
Amúgy igen. Eléggé megvisel ha a Picúrom beteg. :c de én gondoskodni szoktam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!