Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uraim, ti hogy fogadnátok, ha kiderülne, hogy a párotoknak valamelyik szülője pszichés beteg?
Én is az vagyok...
Miért vagy ilyen komoly?
Lassan 30 éves leszek, és majdnem 8 éve nincs senkim. Ismerkedni is kicsit nehezebb nekem ezzel a tudattal, hogy vajon mit fog szólni a másik fél, ha kiderül, mert előbb-utóbb, ha komolyra fordul a kapcsolat, úgyis kiderül.
Néha jobban van, akkor nem látszik semmi, néha rosszabbul, akkor kiszámíthatatlan, tévképzetei vannak, azt gondolja, hogy figyelik, és ezt hangoztatja is, néha az utcán is. Jár orvoshoz, kap gyógyszert. Én tudom, hogy ez betegség, de akkor is kellemetlen.
Egyik barátnőmnek az édesanyja alkoholista volt, az édesapja szívbeteg és skizofrén volt, néha azt sem tudta h hol van, volt h meg kellett keresni, volt hogy meg sem ismert.
De mivel szerettem a lányt így elfogadtam.
Ha szeretni fog nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!