Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye van egy nőnek egy házas férfinál akinek a felesége most terhes ? Van közös házuk. Mennyi esély van arra hogy elhagyná a feleségét?
Nem különösebben bírom darkerthanblacket, de a 19-esben nagy igazságot mondott.
Én meg azt mondom nőként, hogy akit vinni lehet, azt vigyék!
18
nem, neked az égvilágon semmi fogalmad erről a diszciplínáról, hidd el, a szövegeid tartalma árulkodó...
éppen ezért meddőnek tartom, hogy erről veled tovább beszéljek, amúgy sem kéne ezzel offolni a kérdezőt, az ő kérdése nem erre irányult.
19
mert a kérdető maga az ártatlanság, igaz? a közös felelősségvállalásban hiszek, ilyen háromszögeknél mindenkinek van sara, de a terhes feleség veszíthet a legtöbbet rajta...
24
miért vetíted bele a válaszaimba, hogy én védem a suttyó pasit?!
azt mondtam, ő a főgonosz, de a kérdező is megéri a pénzét...
tök jó lenne, ha nem forgatnád ki a szavaimat!
#22, A kérdező a kapcsolat tekintetében egy külső körülmény.
A szél azért is jó példa, mert ahogy a természet változékony és vannak viharok úgy a kapcsolatot is körbevehetik destruktív körülmények.
Mégis, amikor hazaérsz megázva és megtépázva otthon leülhetsz a kanapédba és bekapcsolhatod a fűtést, elbújhatsz a vihar elől. Viszont ha elviszi a tetőt fejed fölül és oda is beesik az eső, akkor szerinted ki a hibás?
Én nem mondtam, hogy a 3. fél egy szent ember, csak azt hogy rossz úton jár, aki őt teszi felelőssé, mert sohasem fog rájönni melyik kötés volt rossz a tetőben, hogyan történhetett meg hogy lefújta a szél.
28
erőltetett a természeti hasonlat, és van benne logikai bukfenc.
felmented a kérdezőt, azzal indokolva, h. a pár magának okozza a bajt, ugyanakkor azt mondod, otthon elbújhat a ffi a vihar elől.
de ha a férj és feleség között kirobbant a vihar, akkor hibás feltételezés, hogy az egy védett, szélcsendes, viharmentes hely.
obskúrus metaforizálás helyett én az egyenes és világos beszédet szeretem.
két fél cseszi el, de a 3. is ludas a dologban, mert visszaél a házaspár sérülékeny helyzetével, és azzal, h. a nő most terhes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!