Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi esélye van egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélye van egy nőnek egy házas férfinál akinek a felesége most terhes ? Van közös házuk. Mennyi esély van arra hogy elhagyná a feleségét?

Figyelt kérdés

2021. okt. 16. 11:08
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
69%

Nem különösebben bírom darkerthanblacket, de a 19-esben nagy igazságot mondott.

Én meg azt mondom nőként, hogy akit vinni lehet, azt vigyék!

2021. okt. 16. 12:13
 22/49 anonim ***** válasza:
56%

18

nem, neked az égvilágon semmi fogalmad erről a diszciplínáról, hidd el, a szövegeid tartalma árulkodó...

éppen ezért meddőnek tartom, hogy erről veled tovább beszéljek, amúgy sem kéne ezzel offolni a kérdezőt, az ő kérdése nem erre irányult.

19

mert a kérdető maga az ártatlanság, igaz? a közös felelősségvállalásban hiszek, ilyen háromszögeknél mindenkinek van sara, de a terhes feleség veszíthet a legtöbbet rajta...

2021. okt. 16. 12:14
 23/49 anonim ***** válasza:
38%
#22 Igen ez a reakciod is arrol az agymosasrol arulkodik amit gyuribacsi tomott a fejedbe a ceun.
2021. okt. 16. 12:17
 24/49 anonim ***** válasza:
92%
Bakker nem csodálkozom hogy ott tart az ország, ahol, hiszen pont azt védik aki a legnagyobb szemét. istenem....
2021. okt. 16. 12:21
 25/49 anonim ***** válasza:
71%

24

miért vetíted bele a válaszaimba, hogy én védem a suttyó pasit?!

azt mondtam, ő a főgonosz, de a kérdező is megéri a pénzét...

tök jó lenne, ha nem forgatnád ki a szavaimat!

2021. okt. 16. 12:32
 26/49 anonim ***** válasza:
94%
Több esély van rá, hogy a neje jól megtép, ha egyszer elkap. Remélem, így lesz!
2021. okt. 16. 12:33
 27/49 anonim ***** válasza:
100%
25, én is a kérdezőre gondoltam.
2021. okt. 16. 12:38
 28/49 anonim ***** válasza:
34%

#22, A kérdező a kapcsolat tekintetében egy külső körülmény.

A szél azért is jó példa, mert ahogy a természet változékony és vannak viharok úgy a kapcsolatot is körbevehetik destruktív körülmények.

Mégis, amikor hazaérsz megázva és megtépázva otthon leülhetsz a kanapédba és bekapcsolhatod a fűtést, elbújhatsz a vihar elől. Viszont ha elviszi a tetőt fejed fölül és oda is beesik az eső, akkor szerinted ki a hibás?

Én nem mondtam, hogy a 3. fél egy szent ember, csak azt hogy rossz úton jár, aki őt teszi felelőssé, mert sohasem fog rájönni melyik kötés volt rossz a tetőben, hogyan történhetett meg hogy lefújta a szél.

2021. okt. 16. 12:39
 29/49 anonim ***** válasza:
93%
28 a sötétség nagyon találó....buksiban.
2021. okt. 16. 12:43
 30/49 anonim ***** válasza:
78%

28

erőltetett a természeti hasonlat, és van benne logikai bukfenc.

felmented a kérdezőt, azzal indokolva, h. a pár magának okozza a bajt, ugyanakkor azt mondod, otthon elbújhat a ffi a vihar elől.

de ha a férj és feleség között kirobbant a vihar, akkor hibás feltételezés, hogy az egy védett, szélcsendes, viharmentes hely.

obskúrus metaforizálás helyett én az egyenes és világos beszédet szeretem.

két fél cseszi el, de a 3. is ludas a dologban, mert visszaél a házaspár sérülékeny helyzetével, és azzal, h. a nő most terhes...

2021. okt. 16. 12:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!