Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye van egy nőnek egy házas férfinál akinek a felesége most terhes ? Van közös házuk. Mennyi esély van arra hogy elhagyná a feleségét?
#napiszeretőstàtusz
De itt mint az àllatok:
szèttàrja => bedugja
Előveszi => szèttàrja
A kutyàknàl sem számít pl, ha otthon van màr egy jàtszópajtàsa
Szerintem lètezik sajon annyira fogyatèkkal èlő "ember", hogy "leugrik egy doboz cigièrt" mint a filmekben
9 és 8
nahát, ilyen merész következtetésre jutni! számomra teljesen világos, hogy a kérdező nő (miért lenne ffi?!), és hogy itt történt közte és a pasi között vmi, de a feleség hirtelen terhes lett...
biztos vagyok benne, h. történt köztük már vmi, különben még kérdés szintjén sem merülne fel, h. egy gyermeküket váró, vadidegen házaspár életébe ilyen módon bekavarjon.
9
a sisterhood és a bro code ilyen leegyszerűsítő, minden tudományos alapot nélkülöző összehasonlítása nem állja meg a helyét...
én erről tanultam az egyetemen gender studies szeminárium keretében...
Miért gondolják az emberek, hogy egy kapcsolat romlásáért egy 3. fél felelőssé tehető?
Nonszensz.
13
magadat minősíted ezzel!
fogalmad sincs a képzésről, az orbanista retorikát szajkózod.
mi rendszeresen kiröhögünk benneteket, akik így gondolkoztok, mert aki kicsit is otthon van a társdalomtudományi képzési területen és ismeri a tudományterület szakirodalmát, nevesebb kutatóit és eredményeiket, eszébe sem jut ekkora marhaságokat mondani.
14
nyilván 2 ember együtt cseszi el, de ha egy 3. fél arra készül, amire a kérdező, az igenis veszélyes következményekkel jár...
Dugni könnyen elkaphatod, de nem fog válni.
Kivéve, ha pokolian fullos, minőségi punci vagy és/vagy pénzes.
Van fogalmam a kepzesrol. A feminizmust mar akkor karosnak tartottam, amikor orban meg azt sem tudta miaz. Tudom, hogy leteznek tarsadalomtudomanyok, meg pl evoluciopszichologia is, es az abban levo teoriak ragyogoan megfigyelhetoek a tarsadalomban. De ha valaki abbol idez, akkor a felvilagosult genderstudies-os feministak rasutik, hogy nogyulolo. Na ez az igazi problema.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!