Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan ,hogy 1 lány bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan ,hogy 1 lány bele szeret 1 fiú hangjába ?

Figyelt kérdés

Mert jól énekel

f28

2021. okt. 15. 15:28
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Fontos tényező tud lenni, az összképhez a hang is hozzátartozik, de önmagában még kevés. Az énekes előadókba történő tinirajongás megint más tészta.
2021. okt. 15. 15:34
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Igen, de akkor csak a hangjába:D mármint nekem is volt már olyan, akit bármikor bármeddig tudtam volna hallgatni, annyira kellemes hangszíne volt még beszéd közben is. Nagyon nyugtató és melegséggel töltött el. De attól az emberbe nem leszek szerelmes. Gondolom az a kérdésed, hogy a hangja miatt bele lehet-e szeretni valakibe. Biztos létezik ilyen, de nem jellemző. Ahhoz kell, hogy normális személyisége legyen és ne taszítson küldőre se
2021. okt. 15. 15:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Velem fordítva volt, én egy lány hangjába szerettem bele. De mint személy szörnyű volt, úgyhogy hamar vége lett. Véletlen, hogy a mostani párom is szépen énekel. Őt már nem emiatt választottam, de persze örülök neki.
2021. okt. 15. 18:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, van
2021. okt. 17. 14:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!