Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nők miért sajnálják a párjuktól azt, ha megisznak néhány doboz sört?
Megjegyzem itt rendesen dolgozó, normális embereket értek ez alatt nem csöveseket. A sör zavarja őket, sajnálják, meg drága meg mindent kitalálnak. Nekik meg a mondjuk a közel 1000 Ft-os ilyen olyan latte, capuccino az nem dràga…. Érdekes.
Az ilyenek folytó nyakörvet is tennének a férfira ?
"Persze mértékkel."
Az nem a napi néhány doboz.
Hahaha tele a családom alkoholistával, mindegyik így kezdte, mint te! Csak heti 3, csak heti 6, csak napi 1-2. Aztán most mindegyik ott tart (már amelyik még él...), hogy napi 6 a minimum, ha épp nincs otthon sör, akkor jó lesz a bor vagy a tömény is. Persze mindegyik tagadja, hogy ez csak unalomból, vagy mert megérdemlem a nehéz munkanap után. Kamu az egész, az alkeszok kifogásgyárosok.
Végignéztem mindegyiket gyerekkoromban, ezért nekem nem is kell olyan pasi, aki heti 2-nél többször iszik. A harmadik alkalomnál már igenis 'hárpiáskodok', mert rohadtul nem akarok anyám vagy nagyanyám sorsára jutni. Ha hosszútávon heti 3 lenne, akkor meg mehetne az utcára a pasi, nem érdekel.
És nyugtathatod magad, hogy csak ennyit iszol, de az alkoholhoz hozzászokik a szervezeted, előbb-utóbb napi 4 lesz az 1-2 sörből, ez hónapok kérdése.
Mert sokaknak a sör az óccsó kőbányait jelenti, ami közben lehet nagyokat böfögni.
Pár naponta egy-két pohár kézműves sör szerintem abszolút nem sok.
Én 10 éve, szüleim 30 éve fogyasztjuk és senki nem lett függő. :D
"kellemes bizsergés, nyugtató agyzsibbadás, amit az a kevéske okoz! A csoki ilyet nem csinál"
Nekem simán csinál ilyet a csoki. Velem van a gond?
Márpedog a csoki erős függőséget tud okozni. A sajtban levő kazein sokban hasonlít az ópiátokra. Stb.
Vagy csakis az alkohol a mumus, minden más rendben van?
Kérdezö te nem azért iszol, mert a nö is megissza a habos csokit meg a lattét, hanem azért, mert függö vagy. Nyugtasd csak magad, hogy az nem is erös, meg neked az jár, meg nehogy már az az egy-két doboz naponta, de a lényeg ugyanaz: alkesz vagy.
Amivel semmi gond nincs, ha neked ez az életmód tetszik, akkor csináld. De nem kell másokra mutogatnod, hogy ök mit csinálnak, mert nem az ö testüket és agyukat fogja tompítani a te két doboz söröd. Persze azt is fogadd el, hogy normális nönek így nem fogsz kelleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!